5 ok, amiért a Tündérliget Panzió az ideális vidéki szállás

 

Néha jó érzés magunk mögött hagyni a városi forgatagot, a tülkölő autók sokaságát és a mindennapok gondjait. Ilyenkor érdemes egy nyugodt helyre utazni, hogy néhány nap feltöltődés után megújulva lehessen visszaszállni a mókuskerékbe. A Tündérliget Panzió egy bájos vidéki szállás Egerszalók községében, mely tökéletes úticél egy kis pihenésre – mutatom, hogy miért!

Igazán romantikus vidéki szállás

 

A Tündérliget Panzió egy bűbájos kis vidéki szállás, mely Egerszalók községének főterén áll, és mindene adott hozzá, hogy az ideérkezők felhőtlen pihenéssel, kikapcsolódással tölthessenek el itt néhány napot vagy hetet. A szobák mindegyike frissen felújított, berendezése egyszerre modern és vidéki, igazán remek környezet a feltöltődéshez.

Ez a vidéki szállás nem csupán szobát kínál az ideérkezőknek; van egy varázslatos kertje, mely minden évszakban szemet gyönyörködtető, lehet benne andalogni, piknikezni, csodálni a vízesést. De a Tündérliget Panzió vendégeinek lehetősége van itt szaunázni, ami a méregtelenítés egyik legjobb módja, jakuzziban lazítani a buborékok között, vagy akár a sószobában is regenerálódhatnak.

 

Felnőttbarát vidéki szállás

 

A Tündérliget Panzió egy úgynevezett felnőttbarát panzió, ami azt jelenti, hogy ez a vidéki szállás felnőttek fogadására rendezkedett be, a vendégei gyerekek nélkül érkeznek. Ennek köszönhetően garantált a csend és nyugalom, nem kell attól tartani, hogy a pihenést gyerekzsivaj zavarná meg, vagy épp éjszaka egy kisbaba sírása. Ebben a nyugodt környezetben könnyű kikapcsolni, relaxálni, békésen eltölteni néhány napot, hogy aztán megújulva, feltöltődve lehessen visszatérni a megszokott kerékvágásba.

 

Vidéki szállás az egri borvidék szívében

 

Amellett, hogy a Tündérliget Panzió számos extrát bocsát a vendégei rendelkezésére, valamint kimondottan felnőttek elszállásolására rendezkedett be, további előnye, hogy ez a vidéki szállás az egri borvidék szívében helyezkedik el. A környéken számos borászat és szőlőbirtok található, ezek látogathatóak is, a gazdák örömmel mesélnek a munkájukról, miközben körbevezetik az érdeklődőket. És természetes számos lehetőség van borkóstolásra is, a kedvencekből pedig érdemes haza is vinni egy üveggel. 

 

Vidéki szállás a híres termálvíz szomszédságában

 

Az isteni borok mellett a térség másik nevezetessége az egerszalóki sódomb és termálvíz. Ez a vidéki szállás pedig alig pár perc sétára felszik a gyógyvíztől, gyalog is bátran át lehet látogatni. A sódomb egy igen ritka természeti csoda, a világon összesen három ilyen található, ezért érdemes legalább egyszer megnézni. A termálvíznek pedig komoly gyógyhatása van, számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek sok panaszra, tünetre jelentenek gyógyírt – nem véletlenül nyerte el a „savas gyógyvizek” kategóriában az egyik legjobb besorolást. És mi tudna jobban feltölteni, kikapcsolni, mint néhány óra lebegés ebben a gyógyhatású hévízben? További extraként még éjszakai fürdőzésre is van lehetőség, ami szintén egy olyan program, amit érdemes beütemezni az üdülésbe.

 

Vidéki szállás az aktív pihenés kedvelőinek

 

Sokan vannak, akik számára a tökéletes kikapcsolódást nem a szobában való pihenés, vagy a termálvízben való ázás jelenti, hanem inkább kirándulni, felfedezni, kulturális programokon részt venni szeretnek. Számukra is tökéletes választás ez a vidéki szállás, mivel a térséget behálózzák a túraútvonalak, számos kirándulócél is akad, mint a Kaptárkövek, vagy a Barlanglakások, de csak egy karnyújtásnyira fekszik Eger, ahol több múzeum, kiállítás, sőt, színházi darab is megtekinthető.