A tökéletes házassági évforduló ajándék

 

A házassági évforduló a legtöbb házaspár életében különleges dátum, amit szeretnek megünnepelni, ha van rá lehetőség, édes kettesben. Épp ezért, lepd meg kedvesed a jeles alkalomból egy utazással, egy romantikus hétvégével! Ehhez pedig tökéletes helyszínt biztosít a Tündérliget Panzió Egerszalók főterén.

Idén ne tárgyi ajándékban gondolkodj!

 

Te mivel szoktál kedveskedni a párodnak, ha évfordulótok van? Egy csokor virág, bonbon, esetleg ékszer – ezek szoktak a leggyakoribb ajándék opciók lenni. Természetesen ezek is nagy örömet tudnak szerezni, ugyanakkor egy idő után mindkettőtöknek túlzottan rutinszerűvé tud válni, hogy minden évben ugyanaz a menetrend. Mi lenne, ha idén inkább egy utazással, néhány kettesben töltött nappal lepnéd meg a szerelmed? Az utóbbi években egyébként is egyre nagyobb teret hódít magának a szokás, hogy tárgyak helyett inkább élményt ajándékoznak egymásnak az emberek. Akkor is remek megoldás, ha csak ketten vagytok, mert kicsit eltávolodtok az ismerttől, a mindennapoktól. Ha pedig már vannak közös gyerekeitek is, akkor talán magyaráznom sem szükséges, miért akkora ajándék egy kettesben töltött hétvége valahol távol a családi hangzavartól.

Néhány nap nyugalom, kettesben

 

Hogy ez a különleges nap, vagy épp hétvége valóban csak rólatok szóljon, érdemes olyan helyre utazni, ahol erre, és olyan programokra is van lehetőség, mely titeket érdekel. Panziónk, a Tündérliget Panzió Egerszalók községében található, és épp ideális választás egy ilyen jellegű utazáshoz. A térségben számos különböző programot találni, kulturálist, kirándulóst, vagy épp kényeztetőt.

Mi egy felnőttbarát hotel vagyunk, ez pedig azt hivatott jelezni, hogy vendégeink minden esetben gyerekek nélkül érkeznek. Ebből kifolyólag garantált a csend, a nyugalom, hogy sem éjszaka nem fogja gyereksírás, sem nappal más ricsaj megzavarni a pihenést. Szobáink mindegyike frissen van felújítva, romantikus hangulatú berendezésüknek köszönhetően pedig ideális színteret adnak egy házassági évforduló megünnepléséhez, melyhez – amennyiben erre igény van – mi is hozzájárulhatunk egy bekészített üveg pezsgővel!

A panziónkban található jacuzzi, szauna, sőt, még egy sóbarlang is, ezeket a kényeztető kezeléseket pedig a vendégeink bármikor szabadon használhatják. 

Mesés borok

 

Panziónk továbbá az egri borvidék szívében fekszik, ami azt jelenti, hogy számos pincészetet, birtokot lehet meglátogatni, a gazdák pedig nem csak örömmel, hanem büszkén mesélnek a borkészítés folyamatáról. Természetesen nem csak szellemi táplálékot nyújtanak ezek a kirándulások, hiszen számos helyen van lehetőség borkóstolásra is, a kedvencetekből pedig vihettek haza is! 

 

Kényeztető feltöltődés a termálvízben

 

Amennyiben panziónk wellness felhozatala nem elégíti ki az igényeiteket, csupán néhány perc sétára fekszik az egerszalóki sódomb, a tövében pedig termálfürdő található, ahol ki lehet élvezni ennek a ritka természeti kincsnek az előnyeit. Ha igazán romantikus programra vágytok, látogassatok el ide este, amikor már csillagos ég, ugyanis itt még éjszakai fürdőzésre is van lehetőség!

Számos programlehetőség

 

A fent leírtak mellett számos kulturális és kiránduló programot is találni a környéken. Csupán egy karnyújtásnyira fekszik Eger, ahol lehet múzeumot látogatni, vagy akár színházi előadást megtekinteni. Továbbá számos kirándulócél és turistaösvény is csak arra vár, hogy felfedezzétek őket! Ha pedig igazán merészek vagytok, akkor quad-os túrára is jelentkezhettek!