Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep
twitter facebook pinterest comment

COVID-19 érintkezésmentes csomagajánlatunk

Jól megérdemelt pihenés, a lehető legnagyobb biztonságban? Felnőttbarát Panziónkban erre törekszünk. Csomagajánlatunk keretén belül egy kellemes, érintésmentes hétvégére invitálunk (a hatályos jogszabályoknak megfelelően) december 11. -e után. 

Te is szeretnéd kipihenni a 2020-as év fáradalmait, egyúttal szeretnéd ezt a legnagyobb biztonságban, érintésmentesen megvalósítani? COVID-19 csomagajánlatunkat Neked készítettük! 

 

Érintésmentes kikapcsolódás felnőttbarát Panziónkban, Egerszalókon

Három nap, két éjszaka, minimális érintkezés és maximális odafigyelés… Ezt kínáljuk számodra.

 

Garantált félüzem

2 főre szóló, 3 nap, 2 éjszakát felölelő csomagajánlatunk keretein belül garantált félüzemet biztosítunk Panziónkban (11 kiadható szobánk közül maximálisan 6 kerülhet lefoglalásra) – hogy minél kevesebb érintkezés történhessen Panziónkban. 

 

Ózongenerátorral fertőtlenített szobák

A járvány ideje alatt szobáinkat minden itt tartózkodó vendég után ózongenerátorral fertőtlenítjük, így Neked nem kell aggódnod annak tisztasága végett! 

 

Érintésmentes étkezés

Csomagajánlatunk keretein belül itt tartózkodásotok során 2 alkalommal reggelit szolgálunk fel – a szokásos svédasztalos megoldás helyett azonban az általatok előző este kiválasztott fogásokat a szobában, érintés- és találkozásmentesen fogyaszthatjátok el. 

 

A csomagajánlat tartalma:

Első nap:

Érkezésetekkor ózongenerátorral előre fertőtlenített szobával várunk! A szobába való becsekkolást online is intézhetitek, és online, előre fizethettek. A szobában ajándék kézfertőtlenítővel, valamint egy tájékoztatóval várunk, amely tartalmazza, hogy milyen orvosi utasítások alapján kezeljük a higiéniai kérdéseket Panziónkban. 

 

Második nap

A második nap reggelén az előző este általatok kiválasztott fogásokat szobátokban tányérszervízzel szolgáljuk fel, hogy jól induljon a nap! 


Ezt követően taxi érkezik értetek, amellyel a varázslatos Szalajka völgybe kirándulhattok. A kirándulás állomásit rátok bízzuk, és ha úgy gondoljátok kellemesen elfáradtatok, hazafelé is vár Titeket a taxi, amelynek árát tartalmazza a csomagajánlat! 


Hogy az este is jól teljen, egy finom üveg borral lepünk meg szobátokban.

 

Harmadik nap

A harmadik nap reggelén szintén tányérszervizes megoldással bőséges reggelit kínálunk.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

vidéki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió az ideális vidéki szállás

Néha jó érzés magunk mögött hagyni a városi forgatagot, a tülkölő autók sokaságát és a mindennapok gondjait. Ilyenkor érdemes egy...

egerszalóki sódomb és termálvíz

Egy Európa-szerte egyedülálló természeti csoda: az egerszalóki sódomb és termálvíz

Bolygónk egyik legnagyobb csodája, hogy szó szerint ezer arca van, számtalan gyönyörű természeti képződménnyel nyűgöz le minket a világ...

Egerszalóki fürdő

Töltődjetek fel az egerszalóki fürdőben!

Időről-időre minden embernek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, amikor néhány napra maga mögött hagyhatja a szürke...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS