Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Tökéletes csapatépítő helyszín Egerszalók községében

Összekovácsoló tréningre készültök a kollégákkal? Íme a tökéletes csapatépítő helyszín Egerszalók bájos községében, a Tündérliget Panzió. De hogy miért is ez a legjobb választás egy céges rendezvényhez? Ebben a cikkben olyan érveket gyűjtöttem össze, amelyek e mellett a panzió és vonzáskörzete mellett szólnak.

Miért ez az ideális csapatépítő helyszín Egerszalók térségében?

Egy jó összekovácsoló tréning nem szólhat kizárólag a munkáról. A közös kikapcsolódás épp ugyanannyira fontos, és többek között ezért ideális csapatépítő helyszín Egerszalók városában a Tündérliget Panzió. Ez egy felnőttbarát panzió, mely húsz fő befogadására lett tervezve, így nem kell tartani sem attól, hogy ricsajozó gyerekek zavarják meg a közös munkát, sem attól, hogy esetleg idegenek megjelenésével kell számolni.

 

Miért jó, ha a csapatépítő helyszín Egerszalók híres termálvizének szomszédságában van?

Ahhoz, hogy a szellemi funkciók a legmagasabb hatásfokon működjenek, bizony nem árt, ha a test is ki van pihenve. Emiatt a Tündérliget Panzió, mint csapatépítő helyszín Egerszalók gyógyvizének szomszédságában kiváló választás, hiszen a környéken számos termálfürdő nyújt lehetőséget a feltöltődésre. Mivel egy csapatépítő jó esetben nem egyetlen délutánt ölel fel, hanem legalább két nap-egy éjszakát, ezért nem árt olyan helyre szervezni, ahol a résztvevőknek lehetősége van szórakozni is. Külön pozitívum, hogy a térség bővelkedik olyan szórakozást biztosító programokban, melyek az egészségre is jótékonyan hatnak.

 

Másért is remek csapatépítő helyszín, Egerszalók nem csak egyetlen programot kínál!

A termálvíz nem az egyetlen húzóereje a Tündérliget Panziónak, ugyanis ez a csapatépítő helyszín Egerszalók vonzáskörzetében bővelkedik kulturális programokban és aktív kikapcsolódási lehetőségekben. Ha tehát az ideérkező cég dolgozói jobban szeretnek kirándulni, akkor számos túraútvonalon barangolhatják be a vidéket, miközben gyönyörködhetnek a festői tájban. Vannak hosszabb útvonalak és rövidebb ösvények egyaránt, ahogy kirándulási célból is akad pár.


Egy karnyújtásnyira van Eger, ami aztán bővelkedik mindennemű eseményben. Meg tudnak nézni egy jó színdarabot, esetleg az egri várat és a hozzá tartozó Dobó István Vármúzeumot, vagy épp a Város a város alatt nevet viselő kiállítást. Ez egy háromnegyedórás séta Eger alatt, a város pincerendszerében.

 

Hangulatos csapatépítő helyszín, Egerszalók térsége ráadásul borvidék

Ez azt jelenti, hogy ha úgy határoztok, hogy a kiválasztott csapatépítő helyszín Egerszalók lesz, akkor számos lehetőségetek adódik borkóstolásra. A környék tele van pincészetekkel, ezek közül számos kínál erre alkalmat. A Város a város alatt során is sokat lehet megtudni a pinceépítés fortélyairól, a szőlőtermesztés és borkészítés csínjáról-bínjáról. De borkóstolásra a Szépasszonyvölgyben is nyílik mód, ráadásul oda még kisvonat is elviszi Egerből azokat, akiknek nincs kedve kirándulni. 


Összességében tehát nem csak azért érdemes ezt a panziót választani, mint csapatépítő helyszín Egerszalók egyik tündéri utcájában, mert hangulatos szobái, egy meseszép kertje, sószobája, jakuzzija és szaunája van, kis létszámot befogadó képességéből fakadóan pedig nem kell idegenek feltűnésétől tartani. Mindemellett kedves és segítőkész alkalmazottai készségesen állnak rendelkezésre minden igény kielégítésében.


Persze ti döntitek el, szerintetek milyen az ideális csapatépítő helyszín, Egerszalók és a Tündérliget Panzió azonban garantáltan nem okoz csalódást!

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Egerszalóki panziók

Milyen előnyökkel jár, ha az egerszalóki panziók egyikében szálltok meg?

Néha nem árt elutazni néhány napra, kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, kettesben a pároddal. Ilyenkor – különösen, ha egyébként...

sóbarlang előnyei

Wellness részlegünk büszkesége: a sóbarlang előnyei

Wellness részlegünkön Vendégeink a szállás díjába foglaltan használhatják sóbarlangunkat. De mit is tud pontosan egy sóbarlang, milyen...

Hosszú hétvége kettesben

Hosszú hétvége kettesben? Ideje megtervezni az idei pihenéseket!

Itt az ideje elmenni egy kicsit kikapcsolódni? Jó lenne eltölteni pár napot kettesben, pihenéssel, borozgatással távol a városok zajától és...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS