Egerszalók Panzió: miért a Tündérligetet válaszd?

 

Bár a térségben számos szállás lehetőség kínálkozik, Egerszalók panzió kínálatából a Tündérliget Panzió mellett érdemes dönteni azoknak, akik zavartalan, meghitt kikapcsolódásra vágynak. Számos programlehetőség közül lehet választani a környéken, ha valaki nem a négy fal között szeretne pihenni, azonban ez a Panzió azok számára is tökéletes, akiknek nincs igénye elhagyni a szálló területét.

Miért a Tündérliget Panzió a legjobb az Egerszalók panzió felhozatalában szereplő lehetőségek között?

 

Egerszalóki Panzió, felnőttbarát kivitelben

 

Bár számos helyen lehetséges a szobafoglalás, a Tündérliget Panzió rendelkezik néhány extrával, plusz értékkel, amik miatt Egerszalók panzió felhozatalából kiemelkedik. Az egyik ilyen plusz, hogy ez egy úgynevezett felnőttbarát hotel. Ez a fogalom azt takarja, hogy a hely felnőttek elszállásolására specializálódott. Tehát, aki ide érkezik, garantáltan csendes, gyerekzsivajtól mentes pihenésnek néz elébe. Sem azon nem kell aggódni, hogy a kikapcsolódást gyerekek kiabálása töri derékba, sem attól, hogy esetleg a mulatozás a felzavarja az alvó kicsiket.

 

Tündérliget Panzió Egerszalók – akár zártkörű rendezvényekre is!

 

Ugyancsak a Tündérliget mellett szól, ha Egerszalók panzió repertoárját vesszük alapul, hogy ez a hely nagyjából húsz fő elszállásolására lett kialakítva. Ennél fogva akár egy társaság is ki tudja bérelni, remek születésnapi, vagy épp lánykérő helyszín. De akkor is előnyös a kis befogadóképesség, ha azt vesszük, hogy így a fel-alá járkáló idegenek száma is jelentősen csökken.

Egerszalóki Panzió, varázslatos kerthelyiséggel

 

Továbbá, amivel még inkább kiemelkedik a Tündérliget Egerszalók panzió választékából, az az egyedülálló kertje. Ebben a varázslatos kertben lehetőség nyílik élvezni a természet szépségét, akár sétálgatni, barangolni benne, vagy épp elfogyasztani néhány ízletes fogást egy kellemes piknik keretein belül. Található itt egy kis vízesés is, és különösen varázslatos, ahogy a vízcseppeken megtörő napfény szivárványt alkot. Az ember szinte azt várja, mikor pillant meg néhány táncoló tündért.

Milyen programlehetőségek várnak arra, aki Egerszalók panzió kínálatából a Tündérligetet választja?

 

Mivel a térség bővelkedik a jobbnál-jobb programlehetőségekben, aki Egerszalók panzió készletéből a Tündérligetet választja, akkor sem fog unatkozni, ha nem akarja a pihenéssel töltött napokat a szállodai szobájában tölteni. Kulturális és kiránduló programok egyaránt vannak, így biztosan talál mindenki olyat, ami élvezettel tölti majd el. El lehet például látogatni a Betyárbújóhoz, másnéven Kaptárkövekhez, melyek egy vulkanikus eredetű természeti jelenség következtében alakultak ki, s melyekbe kis fülkéket vájtak. Ugyan arról a mai napig folyik a vita, hogy mi is lehetett az eredeti funkciójuk, ez azonban nem befolyásolja sem a kirándulás örömét, sem a hely érdekességét.

Ha Egerszalók panzió kollekciójának eme eleme mellett dönt, aki a térségbe jön kikapcsolódni, annak nem szabad kihagynia a Barlanglakások meglátogatását sem. Ezek ugyanolyan riolittufából lettek kivájva, mint a Kaptárkövek, de a Betyárbújóval ellentétben ezeket még a huszadik század folyamán is lakták. Mára van, amelyikben múzeumot alakítottak ki, ahol a ház körül használt eszközöket mutatják be, de olyan is van, ahol hagyományos konyhát rendeztek be, és mivel ez egy igen kedvelt rendezvényhelyszín, gyakorta üzembe is helyezik ezeket a konyhákat, például egy mulatság során.

Amiről még híres Egerszalók, panzió választástól függetlenül, az a termálvize. Több fürdő is megtalálható a környéken, az egerszalóki ráadásul lehetőséget nyújt az éjszakai fürdőzés örömeinek kipróbálására. Csodálatos élmény relaxálni a melegvízben és közben felfedezni a csillagképeket a fejünk felett, melyek folyton változó világunk szinte egyetlen állandó elemei.