Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Tündérliget Panzió Egerszalók szállás felnőtteknek a tökéletes pihenésért

Rohanó világunkban egyáltalán nem ritka jelenség, különösen, ha gyerekek is vannak, hogy egy párnak alig adatik lehetősége kettesben tölteni egy-két napot. Az egerszalóki Tündérliget Panzió ideális választás a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Programlehetőségekben is bővelkedik Egerszalók, szállás felnőtteknek pedig nem is lehetne tökéletesebben felszerelt.

Tündérliget Panzió Egerszalók: szállás felnőtteknek

Végre sikerült kicsit kiszabadulni a mókuskerékből, pihenéssel tölteni egy hétvégét távol a mindennapok bajaitól? Amennyiben az úticél Egerszalók, szállás felnőtteknek sehol nincs jobb helyen, mint a Tündérliget Panzióban. Ez a bájos szálló kifejezetten felnőttbarát hotel, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyerek nélküli vendégek igényeire fókuszálnak. Amikor egy pár – vagy éppen valaki egyedül – ki tudja, mennyi idő után végre kettesben tölthet egy hétvégét, akkor nem feltétlenül szeretnék más csemeték nyűgjeit hallgatni. A Tündérliget Panzióban nem kell kéretlen gyerekzsivajtól tartani, sem éjszakai felsírástól, sem hajnali hisztiktől, sem pedig a délutáni alvást megelőző álmos-nyűgös cirkusztól. Itt Bárki zavartalanul pihenhet. Ráadásul, mivel a panzió kis létszám befogadására alkalmas, tovább csökken a kéretlen zajok faktora.


Egerszalók szállás felnőtteknek kínálatából még néhány dolog kiemeli a Tündérliget Panziót. Az egyik ilyen a varázslatos kertje, ahol lehet piknikezni, andalogni az ösvényeken, felfedezni a vízesést, de lánykérés esetén is pompás helyszín. A páratlan kerten felül a vendégeknek lehetőségük van lazítani a jakuzziban, miközben a buborékok kilazítják a befeszült tagokat, vagy akár a szauna melegében ülve is kiizzadhatják magukból a hétköznapok mérgeit, sőt, a sószobát is használatba lehet venni (ez különösen hasznos légúti megbetegedések esetén).

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Egerszalók szállás felnőtteknek – néhány nap kettesben

Egerszalók szállás felnőtteknek választékából azoknak, akik pár napot kettesben, egymásra koncentrálva szeretnének tölteni, ugyancsak a Tündérliget Panzió a jó döntés. A fentebb említett feltöltő szolgáltatásokon túl azért érdemes idejönnie egy párnak, mert itt teljes nyugalom veszi őket körül, megteremtve a környezetet a kapcsolat erősítéséhez. Amennyiben nem akaródzik, sehova sem kell menni, jól el lehet tölteni pár napot a romantikus szobák egyikében.

 

Egerszalók szállás felnőtteknek – milyen programok vannak a környéken?

A Tündérliget Panzió Egerszalók szállás felnőtteknek lett megálmodva, az ő igényeikhez, szükségeikhez igazítva. De amennyiben valaki nem akarja az itt töltött napokat a szobában tölteni, annak is van számos lehetősége a szórakozásra. Akik kirándulni szeretnek, azoknak feltétlen el kell látogatnia a Kaptárkövekhez, a Barlanglakásokhoz. A hosszabb túrák kedvelői válogathatnak a környéket keresztbe-kasul átszövő túraútvonalak választékából, az igazán kalandvágyók pedig quaddal járhatják be a térséget. Kulturális programra is van lehetőség; Egerben a Vármúzeum, vagy épp a Gárdonyi Géza színház várja a kíváncsiskodókat, de Egerszalókon is van néhány kiállítás (például a Barlanglakások egyikében).

 

Tündérliget Panzió Egerszalók: szállás felnőtteknek és finom borok

Egerszalók szállás felnőtteknek repertoárjából nem csak a bájos szobák és csodálatos kert miatt érdemes a Tündérliget Panziót választani. Felnőttbarát hotelként itt nem találkozni gyerekekkel, akiknek jó példát kell mindig mutatni. A panzió az egri borvidék szívében van, számos lehetőség nyílik borkóstolásra, szőlőlátogatásra, és a felnőttbarát jelző miatt nem kell attól tartani, hogy az egri borok végigkóstolása után a gyerekek nem kellően példamutató felnőttekkel futnak össze.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Egerszalóki panziók

Milyen előnyökkel jár, ha az egerszalóki panziók egyikében szálltok meg?

Néha nem árt elutazni néhány napra, kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, kettesben a pároddal. Ilyenkor – különösen, ha egyébként...

sóbarlang előnyei

Wellness részlegünk büszkesége: a sóbarlang előnyei

Wellness részlegünkön Vendégeink a szállás díjába foglaltan használhatják sóbarlangunkat. De mit is tud pontosan egy sóbarlang, milyen...

Hosszú hétvége kettesben

Hosszú hétvége kettesben? Ideje megtervezni az idei pihenéseket!

Itt az ideje elmenni egy kicsit kikapcsolódni? Jó lenne eltölteni pár napot kettesben, pihenéssel, borozgatással távol a városok zajától és...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS