Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Tündérliget Panzió Egerszalók szállás felnőtteknek a tökéletes pihenésért

Rohanó világunkban egyáltalán nem ritka jelenség, különösen, ha gyerekek is vannak, hogy egy párnak alig adatik lehetősége kettesben tölteni egy-két napot. Az egerszalóki Tündérliget Panzió ideális választás a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Programlehetőségekben is bővelkedik Egerszalók, szállás felnőtteknek pedig nem is lehetne tökéletesebben felszerelt.

Tündérliget Panzió Egerszalók: szállás felnőtteknek

Végre sikerült kicsit kiszabadulni a mókuskerékből, pihenéssel tölteni egy hétvégét távol a mindennapok bajaitól? Amennyiben az úticél Egerszalók, szállás felnőtteknek sehol nincs jobb helyen, mint a Tündérliget Panzióban. Ez a bájos szálló kifejezetten felnőttbarát hotel, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyerek nélküli vendégek igényeire fókuszálnak. Amikor egy pár – vagy éppen valaki egyedül – ki tudja, mennyi idő után végre kettesben tölthet egy hétvégét, akkor nem feltétlenül szeretnék más csemeték nyűgjeit hallgatni. A Tündérliget Panzióban nem kell kéretlen gyerekzsivajtól tartani, sem éjszakai felsírástól, sem hajnali hisztiktől, sem pedig a délutáni alvást megelőző álmos-nyűgös cirkusztól. Itt Bárki zavartalanul pihenhet. Ráadásul, mivel a panzió kis létszám befogadására alkalmas, tovább csökken a kéretlen zajok faktora.


Egerszalók szállás felnőtteknek kínálatából még néhány dolog kiemeli a Tündérliget Panziót. Az egyik ilyen a varázslatos kertje, ahol lehet piknikezni, andalogni az ösvényeken, felfedezni a vízesést, de lánykérés esetén is pompás helyszín. A páratlan kerten felül a vendégeknek lehetőségük van lazítani a jakuzziban, miközben a buborékok kilazítják a befeszült tagokat, vagy akár a szauna melegében ülve is kiizzadhatják magukból a hétköznapok mérgeit, sőt, a sószobát is használatba lehet venni (ez különösen hasznos légúti megbetegedések esetén).

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Egerszalók szállás felnőtteknek – néhány nap kettesben

Egerszalók szállás felnőtteknek választékából azoknak, akik pár napot kettesben, egymásra koncentrálva szeretnének tölteni, ugyancsak a Tündérliget Panzió a jó döntés. A fentebb említett feltöltő szolgáltatásokon túl azért érdemes idejönnie egy párnak, mert itt teljes nyugalom veszi őket körül, megteremtve a környezetet a kapcsolat erősítéséhez. Amennyiben nem akaródzik, sehova sem kell menni, jól el lehet tölteni pár napot a romantikus szobák egyikében.

 

Egerszalók szállás felnőtteknek – milyen programok vannak a környéken?

A Tündérliget Panzió Egerszalók szállás felnőtteknek lett megálmodva, az ő igényeikhez, szükségeikhez igazítva. De amennyiben valaki nem akarja az itt töltött napokat a szobában tölteni, annak is van számos lehetősége a szórakozásra. Akik kirándulni szeretnek, azoknak feltétlen el kell látogatnia a Kaptárkövekhez, a Barlanglakásokhoz. A hosszabb túrák kedvelői válogathatnak a környéket keresztbe-kasul átszövő túraútvonalak választékából, az igazán kalandvágyók pedig quaddal járhatják be a térséget. Kulturális programra is van lehetőség; Egerben a Vármúzeum, vagy épp a Gárdonyi Géza színház várja a kíváncsiskodókat, de Egerszalókon is van néhány kiállítás (például a Barlanglakások egyikében).

 

Tündérliget Panzió Egerszalók: szállás felnőtteknek és finom borok

Egerszalók szállás felnőtteknek repertoárjából nem csak a bájos szobák és csodálatos kert miatt érdemes a Tündérliget Panziót választani. Felnőttbarát hotelként itt nem találkozni gyerekekkel, akiknek jó példát kell mindig mutatni. A panzió az egri borvidék szívében van, számos lehetőség nyílik borkóstolásra, szőlőlátogatásra, és a felnőttbarát jelző miatt nem kell attól tartani, hogy az egri borok végigkóstolása után a gyerekek nem kellően példamutató felnőttekkel futnak össze.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok