Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Egerszalók szállás pároknak

Ha romantikáznál kettesben a kedveseddel, kiváló úti cél lehet az Egertől kőhajításnyira fekvő Egerszalók, ahol a vidék romantikájával, egy gyönyörű kerttel és kellemes hangulattal várunk Titeket a Tündérliget Panzióban.

 

Egerszalók szállás pároknak? Fedezzétek fel felnőttbarát, így gyerekzsivajtól mentes, tökéletes pihenést biztosító Panziókat, varázslatos kertünket! A közelben számos érdekes program várja a kíváncsiskodókat, amelyek tematikájukat tekintve elég szerteágazóak, ebből fakadóan mindenki talál közöttük olyat, ami kikapcsolja, vagy szórakoztatja. Az alábbi form kitöltésével foglalhatod le szobátokat, ezt követően pedig nincs más dolgotok, mint élvezni a vidék romantikáját!

 

Egy gyönyörű hely, ahol feltöltődhetsz: Egerszalók szállás pároknak

Mindenkinek szüksége van időnként egy kis kikapcsolódásra, amit sokan a kedvesükkel szeretnek megtenni. Ehhez Egerszalók szállás tekintetében legideálisabb helyszín a Tündérliget Panzió, mely kifejezetten párok számára ideális. A település és környéke egyaránt szemet gyönyörködtető környezetben fekszik, azonban a panzió még tovább tudja fokozni az élményt. Már romantikus szobáink miatt is érdemes ellátogatni hozzánk, de az itt vendégeskedő párok andaloghatnak a mesebeli kertben is, ahol a festői környezetben feltöltődhetnek, egymásra hangolódhatnak. Ezt a csodás ligetet ráadásul nem csupán azért érdemes meglátogatni, mert az ember önkéntelenül is azt várja, mikor kukucskál ki egy tündér a bokrok közül, hanem azért is, mert az egerszalóki sóterápiás barlang, szauna, illetve jakuzzi nyújtotta relaxálásnak élettani szempontból is pozitív hatása van a testre nézve. Épp ezért ez az egerszalóki szállás pároknak pont ideális, különösen, ha a mindennapokban kevés lehetőségük van minőségi időt együtt tölteni.

 

Gyerekmentes kikapcsolódás: Egerszalók szállás pároknak

A gyerekek néhány napot végre a nagyszülőknél töltenek, ezért ti kettesben szeretnétek kikapcsolódni egy nyugodt helyen? Legyen az úti cél Egerszalók, szállás pároknak pedig a Tündérliget Panziónk, hogy az a kis idő, ami csak a tiétek, valóban különleges emlék maradjon! Feljebb már volt róla szó, hogy milyen pazar kert veszi körül ezt a romantikus kis panziót, ahol nem csak sétálni van lehetőség, hanem relaxálni, romantikus programokat szervezni is. 


Természetesen mi is szeretjük a gyerekeket, sőt, a Panzió tulajdonosaként családként pontosan tudjuk, milyen fontos az együtt töltött idő. Azonban azt is tudjuk, hogy mennyire fontos néha kikapcsolódni, kettesben lenni és ápolni a kapcsolatot is! Egerszalóki szállásunkat úgy alakítottuk ki, hogy felnőttbarát panzióként várja kedves vendégeinket – hiszen a kicsiknek is fontos, hogy a szülők néha egymásra hangolódhassanak, kapcsolatukat megújíthassák, egymást újra felfedezhessék…


Ilyen módon nálunk biztosan nem zavarja meg a nyugalmat egy hirtelen felsíró kisbaba, vagy fogócskázó gyerekek, hiszen ez az egerszalóki szállás pároknak nyújt lehetőséget egy kis kikapcsolódásra.

 

Egerszalók szállás pároknak, ha néhány nap nyugodt romantikára vágytok

Mindegy, hogy csak néhány gyerekmentes napról van szó, vagy épp mostanra üresedett meg a fészek és végre van ideje a feleknek csak egymásra és az együtt töltött pillanatokra figyelni, mindenkit vár Egerszalók szállása pároknak: a Tündérliget Panzió. Ez a csodaszép ligettel rendelkező panzió felnőttbarát szállás lévén biztosítja a gyerekzajtól mentes nyugalmat, romantikus szobáiban a zavartalan pihenést. Ez az egerszalóki szállás lehetőséget ad a partnereknek, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, például a jakuzziban ázva.

 

Az aktív pihenést jobban kedvelitek? Egerszalók szállás pároknak, akik a programokkal teli napokat szeretik

Természetesen nem mindenki szereti kizárólag relaxálással tölteni az idejét, hiszen van, akinek a kikapcsolódást a programok, az aktív időtöltés jelenti. Sok ilyen lehetőséget is tartogat Egerszalók, hiszen szállásunk közelében rengeteg látványosággal, programlehetőséggel találkozhattok! Ha nem szeretnétek egész nap az egerszalóki szálláson ejtőzni, vár Titeket ez a varázslatos vidék a legszebb látnivalókkal, változatos programokkal.


Romantikus szobáink egyikében garantáltan kipihenten ébred mindenki, a reggelizőasztalon pedig helyi termelők finomságaiból álló terülj-terülj asztalkám várja a vendégeket. A bájos környezetben elfogyasztott reggelit követően számos program közül lehet választani, akár Egerszalókon, akár a környékén, például Egerben. Van lehetőség túrázni a környező tájakon, a számos közelben lévő fürdő valamelyikét kipróbálni, esetleg benevezni egy borkóstolásra, vagy megnézni egy kulturális eseményt, fesztivált. 


Az egerszalóki szállás pároknak többek között azért is ideális, mert egy élményekkel teli nap után csendes környezetben pihenhetnek le, nem fogja őket megzavarni a szomszédban éjjel felsíró kisbaba, vagy a felsőszomszéd gyermeke, aki már hajnali öt órakor felébredt, azóta pedig az ágyon ugrál. Ebben a panzióban biztosan mindenki feltöltődhet, pihenhet, akármilyen formáját is választja a kikapcsolódásnak.
 

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok