Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel töltött idő is értékes, de minden felnőttnek szüksége van időnként egy kis szünetre. Ilyenkor érdemes lehet elutazni valahova, így könnyebb átmenetileg elfelejteni a gondokat. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért tökéletes választás ilyen vakációkhoz a Tündérliget Panzió, ez a végtelenül bájos egerszalóki szállás.

Íme egy tündéri egerszalóki szállás

Egerszalók községe, bár nem különösebben nagy, mégis nemzetközi hírnévre tett szert, elsősorban a sódomb, a gyógyvíz, illetve a borvidék miatt. Tökéletes úti cél bárkinek, aki szeretné egy kicsit kipihenni magát, eltávolodni a szürke hétköznapoktól, vagy csak megtapasztalná az igazi vidéki hangulatot. Amennyiben pihenés végett érkeztek a településre, a legjobb egerszalóki szállás a Tündérliget Panzió. Panziónk felnőttbarát hotel, minden vendégünk a gyermekei nélkül érkezik, ennélfogva garantált a csend, a nyugalom, nem fogja zajongás megzavarni a pihenést.


Eme egerszalóki szállás 20 fő elszállásolására alkalmas, akik frissen felújított szobáinkban igazán kiélvezhetik a vidéki romantikát. Vannak, akik számára az ideális vakáció egyet jelent a napokig tartó lustálkodással anélkül, hogy el kéne hagyniuk a hotel területét. Ha ti is ezt a fajta kikapcsolódást kedvelitek, akkor van egy jó hírünk: panziónknak van egy saját jakuzzija, szaunája, sőt, még egy sóbarlang is, melyeket vendégeink szabadon használhatnak. Így anélkül részesülhettek kényeztető kezelésekben, hogy ki kéne mozdulnotok!

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Egerszalóki szállás a termálvíz szomszédságában

Egerszalók nemzetközi hírnévvel rendelkezik, amit egyfelől a nagyszerű termálvizének köszönhet, illetve a sódombnak, melyből az egész világon mindössze három létezik, Európában pedig csak ez az egy. Úgy alakult ki, hogy a mélyből feltörő forró víz lecsorogva a domboldalon lehűlt, a lehűlés következtében pedig a vízben lévő ásványi anyagok kicsapódtak és létrehozták a mai is látható természeti kincset. Bár már azért is érdemes egyszer idelátogatni, hogy megcsodáljátok ezt a ritka kincset, a valódi varázslat a vízben van. Amennyiben nem szeretnétek a vakáció minden percét az egerszalóki szállás szobájában tölteni, érdemes lehet ellátogatni a termálfürdőbe – csupán néhány perc séta!

 

Egerszalóki szállás a borvidék szívében

Egerszalók a hírnevét a termálvize mellett annak is köszönheti, hogy az egri borvidék szívében fekszik. Ebből fakadóan bőven van lehetőség meglátogatni a borászatokat, kirándulni a szőlőbirtokokon, és kifaggatni a gazdákat a borkészítés hogyanjairól és mikéntjeiről. És természetesen számos mód akad a borkóstolásokra is, úgyhogy nem csak megtudhattok mindent ezekről a nedűkről, de azt is megtapasztalhatjátok, milyen hihetetlenül zamatosak. Sőt, ha szeretnétek, húsz fős rendezvény esetében azt is meg tudjuk szervezni, hogy panziónk, ez az egerszalóki szállás adja a helyszínét egy borkóstolónak.

 

Egerszalóki szállás a kulturális programok központjában

Amennyiben számotokra a tökéletes kikapcsolódáshoz elengedhetetlenek a kulturális elemek, a Tündérliget Panzió akkor is remek választás, hiszen számos különböző programlehetőség van a térségben. Ez az egerszalóki szállás csupán egy karnyújtásnyira fekszik Egertől, ahol múzeumot és színházat is találni, de gyakran kerül sor különböző mulatságokra, fesztiválokra is, például a barlanglakásokban.

 

Kirándulóhelyek egerszalóki szállásunk környékén

Természetesen az is meglehet, hogy ti leginkább kirándulással, természetjárással szerettek kikapcsolódni. A térséget keresztül-kasul behálózzák a különböző nehézségű túraútvonalak, és bőven akad kirándulócél is, például a kaptárkövek.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

Túra Egerszalókon és környékén

Túra Egerszalókon és környékén

Nincs is jobb annál, mint a mindennapok szürke folyását időnként megszakítani egy kellemes kirándulással, egy kiadós túrázással. E...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok