Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Kis esküvő 2021-ben? Várunk szeretettel Egerszalókon, a vidék romantikájával!

Esküvőt tervezel 2021-re, de még nincs lefoglalva a helyszín? Ne késleked, hiszen jövőre hatalmas versenyre számítunk az esküvői foglalások terén! Foglald le most vidéki hangulatú kis Panziónkat, fizess be 10% előleget, és biztosítsd be a helyed! 

Panziónk, a Tündérliget Panzió Egerszalókon található, és ha egy bájos, vidéki hangulatú, ugyanakkor bensőséges lakodalmat szeretnétek, ez a tökéletes kis esküvő helyszín!

 

Foglald le most esküvői helyszíned 2021-re, fizess be 10% előleget hogy biztos helyed legyen!

2020 sok szempontból nehéz év volt: mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára. Az élet azonban nem állt meg: megannyi lánykérés, és sajnos elmaradt esküvő is történt ebben az évben, amelyet várhatóan jövőre pótolnának majd az ifjú párok… És ha mindez nem lenne elég, sajnos sok helyszín és szolgáltató kényszerült bezárni a kapuit és új utak után nézni…

 

És hogy mi következik ebből? 2021-re hatalmas versenyt, és csökkenő kínálatot várunk az esküvők piacán. Ha biztosítani szeretnéd álmaid kis vidéeki esküvői helyszínét, itt az idő, hogy lépj! Most 10% előleg befizetésével lefoglalhatod romantikus hangulatú kis Panziónkat, és ezen már nem kell izgulnod! Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi formon kapcsolatba lépni kollégáinkkal.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

 

A Tündérliget Panzió, mint kis esküvő helyszín

Az egerszalóki Tündérliget Panzió nem csupán egy egyszerű szállás, számos plusz szolgáltatás is hozzájárul ahhoz, hogy hotelünk nem csak kvártélynak ideális, hanem tökéletes kis esküvő helyszín is.


A panzió húsz fő elszállásolására alkalmas, befogadóképességéből fakadóan pedig ideális kis esküvő helyszín. A kis létszámnak köszönhetően a teljes násznép elszállásolására van mód az esküvő helyszínén, így a távolabbi településekről érkezők is mind ugyanabban a hotelben lehetnek.


A nyári, melegebb időszak során csodálatos kertünk is pompás kis esküvő helyszín lehet, a varázslatos zöld liget, illetve a benne megbúvó kis vízesés tökéletes háttere lehet a ceremóniának.


Tovább fokozza eme kis esküvő helyszín báját, hogy felújított szobáink mindegyike bájos, romantikus, ami remekül passzol az esemény szellemiségéhez.


Mindezeken felül ez a kis esküvő helyszín rendelkezik jakuzzival, szaunával és sószobával is, úgyhogy a násznépnek lehetősége nyílik az esküvő másnapján ezen kényeztető szolgáltatások igénybevételével kipihenni a lagzi izgalmait, fáradalmait.

 

Kis esküvő helyszín a tökéletes fényképekhez

Nem csupán a szertartás díszletének tökéletes a Tündérliget Panzió, ez a kis esküvő helyszín az eseményről készült fotók háttereként is lélegzetelállító. És ki ne szeretné, hogy az esküvői fotókon nem csupán a dekoráció, hanem a környezet is csodálatos legyen?

 

Kis esküvő helyszín az egri borvidék szívében

Egerszalók, ahol a panziónk található, az egyik legjobb magyar borvidék közepén fekszik, a térségben rengeteg lehetőség van a borászatok, pincészetek és szőlőbirtokok meglátogatására, és természetesen a borkóstolásra is. A Tündérliget Panzió azért is nagyszerű kis esküvő helyszín, mert alkalom adódik a násznépnek a környék legjobb borait megízlelni. Húsz fős rendezvény esetén, ha igény van rá, hozzánk, a panzióba is ki tudunk szervezni borkóstolót.

 

Kis esküvő helyszín az egerszalóki sódomb szomszédságában

A Tündérliget Panzió, ez a kis esküvő helyszín mindössze egy karnyújtásnyira fekszik a híres egerszalóki sódombtól. Ez a domb egy meglehetősen ritka természeti képződmény, a világon összesen háromról tudni, a másik kettő Törökországban, illetve az Amerikai Egyesült Államokban található. Úgy keletkezett, hogy a mélyből feltörő termálvízből kicsapódtak az ásványi anyagok, melyek az idők folyamán létrehozták a ma látható fehér színű dombot.
Ez a domb, attól függően, hogy milyen napszak van és hogyan süti meg a fény, különböző színekben játszik, változik a nap folyamán. Panziónk, ez a kis esküvő helyszín azért is remek választás, mert így nem csupán a kertünk, hanem ez a csodálatos képződmény is remek hátteret adhat fényképekhez, ahogy körbeöleli a tündérfény.


Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ez a kis esküvő helyszín több termálfürdőhöz is közel fekszik, ahol wellness szolgáltatások és gyógyvíz kínál alkalmat az esküvő izgalmainak kipihenésére. Az sem probléma, ha a násznép másnap késő délutánig pihen, ugyanis Egerszalókon még éjszakai fürdőzésre is van lehetőség, ami nem csak remek közös program, de feledhetetlen élmény is.
 

 

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok