Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Felnőttbarát panzió Egerszalók szívében

Végre lehetőségetek van a pároddal egy kicsit kettesben lazítani, és nem szeretnétek, hogy ezt kéretlen gyerekricsaj zavarja meg? Akkor nektek lett kitalálva ez a felnőttbarát panzió Egerszalók szívében. A Tündérliget Panzió kimondottan felnőtt vendégekre specializálódott, számukra felhőtlen és békés kikapcsolódást biztosít, legyen szó lánykérésről, egy baráti társaság mulatozásáról, vagy csak egy romantikus víkendről.

 

Ha amit keresel, egy felnőttbarát panzió, Egerszalók a te úticélod!

Egyre elterjedtebb manapság a fogalom: felnőttbarát panzió, Egerszalók vonzáskörzete pedig rengeteg programlehetőséget kínál, amiért megéri idejönni. Egy felnőttbarát szállásnak az a nagy előnye, hogy gyerekmentes. Ez több szempontból tud egy szerencsés dolog lenni. Egyfelől, mert bármennyire is szeretjük a gyerekeket, időnként jólesik élvezni a csendet, nem a civakodásukat, kiabálásukat, hangos vihorászásukat hallgatni. Másfelől, ha egy felnőtt szeretne inni egy jó pohár bort, elolvasni egy jó könyvet, vagy éjszakába nyúlóan beszélgetni, nem kell attól tartani, hogy korán ébreszt a gyerkőc, nem kell rohanni dolgozni, vagy megbeszélésre sem.

 

Mit nyújt a Tündérliget Panzió, ez a felnőttbarát panzió Egerszalók községében?

Ez a felnőttbarát panzió Egerszalók egyik bájos utcácskájában található, és többet nyújt, mint egy átlagos szállás. Nem csupán azért érdemes ide foglalni, mert garantáltan csendes, nyugodt pihenésben lesz része a vendégeknek, de rendelkezik néhány kuriózummal, melyek mind hozzájárulnak a feltöltődéshez.

 

Felnőttbarát Panzió Egerszalókon, egy varázslatos tündérkerttel

Az egyik ilyen specifikum a varázslatos kert. Remek időtöltés bebarangolni, szépsége mindenkit könnyen magával ragad. Lehet itt akár piknikezni is, egy szabadban elköltött ebéd után pedig akár szunyókálni, sziesztázni egyet a szabad ég alatt. Egy kis zubogót is fel lehet fedezni ebben a kertben, amely különösen szépen töri meg a napfényt. A parkban bóklászva az embernek az az érzése támad, hogy bármelyik pillanatban megpillanthat egy tündért az egyik bokor ágán ülve.

 

Sóterápia és kikapcsolódás – egy felnőttbarát panzióban, Egerszalókon

Eme felnőttbarát panzió Egerszalók méltó képviselője; nem csak piknikre van ugyanis lehetőség a gyönyörű kertben, de más lazítási formákat is kínál a vendégeinek. Ilyenek a speciális sóterápiás szobák. A sóterápia lényege, hogy a levegőbe jutatott só hozzájárul a különféle légúti és légzőszervi megbetegedések leküzdéséhez, valamint megszünteti a különböző bőrrel kapcsolatos és ízületi panaszokat. Ennek oka, hogy a levegőben szálló negatív töltésű ionok (a sókristályok) megkötik a pozitív töltésű porszemeket.

 

Élvezzétek a szaunázás jótékony hatásait felnőttbarát panziónkban, Egerszalókon!

Szaunázásra is van lehetőség. A szauna ugyancsak jótékonyan hat az emberi szervezetre. Ez a sokkterápia (az, mivel a forró levegőből a hideg vízbe ugorva a testet elég extrém hatások érik) gondoskodik arról, hogy a vérkeringés megélénküljön, az izzadás megkezdődésével pedig beindulnak az anyagcsere-folyamatok. Ráadásul a magas hő hatására a szervezet öngyógyító képessége is javul. Emellett az sem elhanyagolható tény, hogy a jó melegben ücsörögve beindul az endorfintermelés (az a boldogsághormon), ezáltal javítja a közérzetet, ami a jobb minőségű pihenés alapja. Fontos része a hideg fürdő is, hiszen ez kondicionálja a keringést, ráadásul fiatalítja a bőrt is.

 

Jakuzzi és lazítás Egerszalókon, felnőttbarát Panziónkban

És még a jakuzziban való kikapcsolódás is szerepel a szolgáltatások között. Ugyan ez a felnőttbarát panzió Egerszalók méltán híres termálfürdőinek szomszédságában található, tehát regeneráló- és gyógykezelésekből nincs hiány, akiknek a kikapcsolódás azt jelenti, hogy a szállást sem szeretik elhagyni, azoknak remek alternatíva a helyben használható pezsgőfürdő.

 

Összeségében tehát, akik felhőtlen kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre vágynak, esetleg olyan úticélt keresnek, melynek vonzáskörzetében azért sokféle színes programra is van lehetőség, azoknak a Tündérliget Panzió a tökéletes választás, ez a felnőttbarát panzió Egerszalók Európa-szerte egyedülálló sódombjának szomszédságában!

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok