Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Házassági évforduló ünneplése - ötletek, hogy elkápráztasd kedvesed!

A házassági évforduló a legtöbb házaspár életében egy kiemelt esemény, egy különleges nap, ami csak a páré. Ennek megünneplését mindenki máshogyan szereti: vannak, akik kettesben romantikáznak, mások bulit rendeznek a barátokkal, családtagokkal. Alábbi cikkünkben bemutatjuk, milyen lehetőségek vannak egy házassági évforduló megünneplésére a Tündérliget Panzióban, Egerszalók főterén!

Néhány szó rólunk

Egerszalók egy bájos község az egri borvidék szívében, és ennek a teleülésnek a főterén található a Tündérliget Panzió. Panziónk romantikus szobáinak mindegyike frissen felújított, és összesen húsz fő elszállásolására alkalmasak. Mi egy úgynevezett felnőttbarát szállás vagyunk, ami azt jelenti, hogy panziónkba minden vendég gyermekei nélkül érkezik. Ennélfogva sem a kéretlen gyerekzsivajtól nem kell tartani, sem pedig attól, hogy esetleg megzavarnátok a mulatozással a kicsik pihenését.


Panziónk továbbá egy varázslatos parkkal is rendelkezik, ami nagyszerű színtere lehet egy pikniknek, de lehet andalogni és a vízesést csodálni is. Továbbá egy szauna, egy pezsgőfürdő és egy sóterápiás barlang is található nálunk, amit minden vendég szabadon használhat, amikor kedve tartja.

 

Házassági évforduló kettesben

Minden pár számára más jelenti a tökéletes ünneplést. Dönthettek úgy, hogy ez alkalomból eltöltötök nálunk néhány napot, kiélvezve a vidéki nyugalmat, és ki sem mozdultok a szobátokból, legfeljebb azért, hogy némi időt töltsetek a pezsgőfürdőben, esetleg relaxáljatok a szaunában, vagy a sószobában.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés


Egerszalók híres a termálvizéről, ezért aztán dönthettek úgy is, hogy wellness programokon vesztek részt és kiélvezitek a híres egerszalóki gyógyvíz pozitív hatásait. A termálfürdő mellett található a sódomb, mely a lehűlő termálvízből kicsapódó ásványokból jött létre, és mivel az egész csupán néhány perc sétára felszik panziónktól, érdemes ezt is megnézni, mivel Európában egyedülálló, a világon pedig összesen három ilyen domb van. Ha pedig valami különlegesre vágytok, itt éjszakai fürdőzésre is van lehetőség. Nincs is romantikusabb annál, mint a melegvízben lebegve a csillagokat nézni kettesben.


A térség másik híressége, borvidék lévén, a finomabbnál-finomabb borok. Tehettek romantikus sétát a szőlőbirtokokon, megnézhettek pincészeteket, és mindent megtudhattok a borkészítés fortélyairól. És természetesen borkóstolásra is van bőven lehetőség.


A térség számos kulturális szórakozási lehetőséget is rejteget, így, ha számotokra az ilyesfajta elfoglaltság testesíti meg a tökéletes időtöltést, számos opció közül választhattok. Csupán egy karnyújtásnyira található Eger, az egri várral és Vármúzeummal, de színházkedvelőknek a Gárdonyi Géza színház előadásai is ajánlottak, melyek nyáron szabadtéri előadás keretében tekinthetők meg. De kisebb mulatságokat, fesztiválokat szoktak például a barlanglakásokban is rendezni.


Egyes párok a mindennapokban csak a szürke nagyváros látják, így mikor végre néhány napra maguk mögött hagyhatják ezt a környezetet, inkább kirándulni szeretnek, járni a természetet és gyönyörködni a tájban. Egerszalók térségét keresztül-kasul behálózzák a túraútvonalak és kirándulóhelyek, így, ha ti az aktív pihenést szeretitek, akkor is remekül szórakozhattok.

 

Házassági évfordulós parti

Egyes esetekben, például kerek évszámoknál megesik, hogy egy pár meg szeretné osztani az örömét a legközelebbi hozzátartozóival. Ha ti is szeretnétek a barátaitokkal és családtagjaitokkal ünnepelni, akkor a Tündérliget Panzió tökéletes választás! Így mindenki ünnepelhet, ameddig jól esik neki, majd visszavonulhat a szobájába. Ha egész hétvégére jöttök, akkor lehet különböző programokat is szervezni. Húsz fős rendezvény esetén például segíthetünk a panzióba szervezni egy borkóstolót.


Akármilyen formáját válasszátok is a házasságotok, a szerelmetek megünneplésére, a Tündérliget Panzió minden esetben segítségetekre van, keressetek minket bizalommal!
 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok