Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

4 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb házassági évfordulós helyszín szállással

A házassági évfordulók nagyon fontos dátumok egy pár életében, amit meg kell ünnepelni. Ehhez tökéletes lehet egy romantikus vacsora is, de ha igazán megadnátok a módját az ünneplésnek, érdemes lehet elutaznotok, például egy hétvégére, hogy kettesben, háborítatlanul ünnepelhessetek. Ilyen alkalmakra tökéletes választás a Tündérliget Panzió. És hogy miért ez a legjobb házassági évfordulós helyszín szállással? Az alábbi cikkben 4 okot is mutatunk rá!

1. Romantikus házassági évfordulós helyszín szállással Egerszalók főterén

Az első ok, amiért érdemes minket, a Tündérliget Panziót választani a jeles alkalomból, maga a panzió. Romantikus szobáink mindegyike tökéletesen passzol egy kettesben töltött hétvége hangulatához, ráadásul mind frissen felújított is. Ez a házassági évfordulós helyszín szállással egy úgynevezett felnőttbarát hotel, ezáltal aztán garantált a csend és a nyugalom. A felnőttbarát jelleg azt jelenti, hogy minden vendégünk gyermekek nélkül érkezik hozzánk. Ennélfogva semmi nem gátolhatja, hogy minőségi időt töltsetek el egymással nálunk. 


De abban az esetben is tökéletes választás ez a házassági évfordulós helyszín szállással, ha nagyobb ünnepséget tartanátok a barátokkal, családtagokkal. Panziónk 20 fő befogadására alkalmas, így létszámtól függően akár az egész társaságot el lehet szállásolni, például egy aranylakodalom alkalmával.


Amennyiben nem szeretnétek minden időtöket a szobában tölteni, kiélvezhetitek vendégeink részére fenntartott jacuzzinkat, a szaunát, esetleg a sóterápiás barlangot, hogy valóban feltöltődve térjetek haza. Természetesen akkor is számos programlehetőségetek van, ha a panzión kívül is körülnéznétek – a továbbiakban ezekről lesz szó.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

2. Házassági évfordulós helyszín szállással az egerszalóki termálvíz szomszédságában

Amennyiben a panziónkban található kényeztetéseknél többre vágysz, szerencséd van, ugyanis ez a házassági évfordulós helyszín szállással csupán néhány perc sétára van a híres egerszalóki sódombtól (mely sódombból mindössze 3 létezik a világon, Európában pedig csak ez az egy) és termálvíztől. A termálvíz összetételénél fogva alkalmas rá, hogy akár órákat tölts el benne, és mintegy 37 nyomelemet tartalmaz, melyekből 12 elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez.


Ha tovább növelnétek az élvezetet és az alkalom romantikáját, akkor látogassatok el ide este! Ugyanis Egerszalókon van lehetőség este is fürdőzni. Képzeld csak el, milyen élvezetes lebegni a kellemes meleg vízben, melletted a kedvesed, és miközben hagyjátok, hogy a jótékony víz kifejtse hatását, a csillagok pettyezte éjszakai égboltban gyönyörködtök.

 

3. Házassági évfordulós helyszín szállással az egri borvidék szívében

A Tündérliget Panzió, ez a házassági évfordulós helyszín szállással az egri borvidék szívében található. Ez azt jelenti, hogy számos lehetőség van szőlőbirtokon, pincészetek meglátogatására, a bortúrák során pedig számos érdekességet lehet megtudni a borkészítés hagyományairól. Természetesen borkóstolási lehetőség is több helyen elérhető. Ezek a programok egyaránt élvezetesek kettesben és többen is, például, ha az évfordulót barátokkal, rokonokkal ünnepeltek itt egy hétvégét. 20 fős rendezvény esetén panziónkba is tudunk borkóstolót szervezni, ha a társaságnak igénye van rá.

 

4. Házassági évfordulós helyszín szállással és számos programlehetőséggel

A felsoroltak mellett számos más programlehetőség is várja az ideérkezőket, melyek egyaránt jó időtöltést jelenthetnek kettesben és nagyobb csoportban is. A térségben számos kulturális jellegű program akad, mint például a Vármúzeum Eger városában, vagy a Gárdonyi Géza Színház előadásai, melytől ez a házassági évfordulós helyszín szállással csupán csak egy karnyújtásnyira fekszik. De szabadtéri lehetőségek is vannak, számos kirándulócél, túraútvonal akad, melyek behálózzák a vidéket.


 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Sóbarlang a Tündérliget Panzióban

Sóbarlang a Tündérliget Panzióban: egyedi lehetőség az egészséges kikapcsolódásra

A sós levegő egészségre gyakorolt pozitív hatása már évszázadok óta ismert. Ugyan modern világunkban már nem kell több száz kilométert...

házassági évforduló ajándék

A tökéletes házassági évforduló ajándék

A házassági évforduló a legtöbb házaspár életében különleges dátum, amit szeretnek megünnepelni, ha van rá lehetőség, édes kettesben....

szállás Egerszalók

Miért a Tündérliget Panzió a legjobb szállás Egerszalók községében?

A tavaszi megújulás jegyében érdemes egy hétvégére kimozdulni otthonról, akár kettesben a pároddal, és pár napot eltölteni...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS