Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Házirend

Kedves Vendégünk!

 

Szeretettel köszöntünk a Tündérliget Panzióban! Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el házirendünket, ugyanis foglaláskor a házirendünk automatikusan elfogadásra kerül.

 

1.    Szobátok az érkezés napján 15 órától az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésetekre. Szabad kapacitás esetén, felár ellenében lehetőség van korai érkezésre vagy késői távozásra (ennek részleteiről telefonon tudunk bővebb felvilágosítást adni).. Amennyiben korai érkezést vagy kései távozást fontolgattok, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot legalább az érkezés előtt 48 órával.

 

2.   Szeretnénk megkérni benneteket, hogy amennyiben megoldható, úgy az érkezés napja előtt küldjétek el adataitokat a bejelentkezéshez a gördülékenyebb adminisztráció érdekében.

 

3.    Szobakártya: Amennyiben később érkeznétek a megadottnál, és már nem tartózkodik ott a recepciósunk, akkor előzetesen egy belépési kódot adunk, amit az érkezés napján tudtok használni. A kód nyitja majd a bejárati ajtót és a számotokra előkészített szobát. Ezt követően pedig a szobakártyátokkal tudtok közlekedni a panzió területén. Minden szobához egy kártyát tudunk kiadni, melynek elvesztése esetén pótdíjat számolunk fel.

 

4.    Parkolás: Panziónk előtt számos szabadtéri parkoló található, melyek ingyenesen állnak vendégeink részére.Ebben az esetben viszont a gépjárműért, illetve a benne elhelyezett tárgyakért panziónk nem vállal felelősséget. A Tündérliget Panziótól 100 méterre egy kamerarendszerrel felszerelt parkoló tartozik, melyet térítés ellenében (2.000 Ft/éjszaka) tudtok igénybe venni. 

 

5.    Biztonság: Minden szobánkban laptop széfet helyeztünk el így kérjük ezt használd, hogy értéktárgyaidat teljes biztonságban tudhasd. A panzió területén, a kertben hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!

 

6.    Panziónkban kizárólag reggelizési lehetőséget tudunk biztosítani, ennek értékét a  szobaár  tartalmazza. Reggelink időpontja: 8:00-10:00.  Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szobákban tilos étkezni! 

 

7.    Dohányzás: az épületben tilos a dohányzás! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet az udvaron. Továbbá nyílt láng használata, gyertya és füstölő gyújtása sem megengedett a szobákban tűzvédelmi okok miatt.

 

8.    Szeretnénk tájékoztatni vendégeinket, hogy a szállás és a berendezési tárgyaink nem rendeltetés szerinti használata vagy a panzió területén okozott károkért, rongálásért annak okozója anyagi felelősséggel tartozik.

 

9.    A panzió egész területén lehetőség van a vezeték nélküli internet csatlakozásra (Wifi), ennek belépési adatai a szobákban elhelyezett Szolgáltatások mappában találhatóak.

 

10.    Háziállat: Vendégeink zavartalan pihenése érdekében háziállat nem hozható be!

 

11.    Takarítás: a kijelentkezést követő végtakarítás mellett kollégáink napi takarítást is végeznek minden szobában. Ennek időpontja mindennap 10 – 11 óra. Ha nem szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel, akkor kérlek jelezzétek előzetesen kollégáinknak.

 

12.    A szobaár magában foglalja a kültéri wellness részleg használatát (szauna, jakuzzi, sóterápiás barlang). Kérjük, a szolgáltatás használata során vegyétek figyelembe a következő szabályokat:
a.    alkohol és drog befolyása alatt tilos használni a wellness részleget!
b.    mindhárom szolgáltatásunkat kérjük megfelelő öltözékben használd!
c.    étkezni szigorúan tilos!
d.    törékeny tárgyat (pohár, üveg) vagy bármely más balesetet, sérülést előidézhető dolgot bevinni tilos!
e.    egészségügyi állapototok tudatában, saját felelősségetekre használhatjátok szolgáltatásainkat.
f.    a wellness nyitvatartási ideje: minden nap 15 – 21 óra

 

13.    Szeretnénk, ha vendégeink maximálisan ki tudnának kapcsolódni ittlétük alatt, így kérünk benneteket, tartsátok tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt nem zavarjátok, különösen 22 óra után.

 

14.    A Panziónkban a közösségi terekbe kamerák vannak felszerelve, mind a panzió értéktárgyai, berendezései, mind a vendégek személyes tárgyainak megvédése céljából. A kamerákkal kapcsolatos adatkezelési tájékoztató a honlapon és a recepción is elérhető.

 

 

Köszönjük együttműködéseteket és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok