Hosszú hétvége kettesben? Ideje megtervezni az idei pihenéseket!

 

Itt az ideje elmenni egy kicsit kikapcsolódni? Jó lenne eltölteni pár napot kettesben, pihenéssel, borozgatással távol a városok zajától és a mindennapok ügyes-bajos gondjaitól? Gyertek hozzánk a Tündérliget Panzióba Egerszalókra, és töltődjetek fel egy romantikus hosszú hétvége alatt!

Romantikus szállás, egy felnőttbarát Panzióban

 

Szeretnétek eltölteni némi időt nyugalomban, kettesben, zavartalanul, távol az otthon problémáitól? Akkor számotokra épp tökéletes lehetőségeket kínálunk! Nálunk, a Tündérliget Panzióban frissen felújított, romantikus hangulatú szobáink mindegyike tökéletes ahhoz, hogy egy kis minőségi időt tölthessetek együtt. Felnőttbarát Panzió vagyunk, ami azt jelenti, hogy biztosan nem kell majd zajongó gyerekektől tartani az itt tartózkodás alatt. Ha úgy hozza kedvetek, ki sem kell mozdulnotok a szobából, ugyanakkor szabadon használhatjátok a jakuzzit, a szaunát, vagy épp a sóterápiás barlangot a feltöltődéshez.

Egésznapos kényeztetés 

 

Amennyiben nálunk szálltok meg néhány napra, dönthettek úgy, hogy megnézitek a híres egerszalóki sódombot, mely csupán néhány perc sétára fekszik panziónktól. A dombot a mélyből feltörő termálvízből a lehűlés következtében kicsapódó ásványi anyagok hozták létre. És ha már ott jártok, feltétlenül mártózzatok meg a termálvízben is! Az ásványi anyagok mellett számos nyomelemet is tartalmaz, melyekből 12 elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez. Ez a víz számos panaszra jelent enyhítő megoldást, nem véletlenül kapta a maga kategóriájában az egyik legjobb besorolást.

 

Kóstoljátok meg a legfinomabb borokat!

 

Panziónk, a Tündérliget Panzió Egerszalók főterén, az egri borvidék szívében található. A környék számos lehetőséget kínál szőlőbirtokok, pincészetek meglátogatására, az idegenvezetés közben a tulajdonosok, borászok pedig örömmel válaszolnak minden felmerülő kérdésre. Természetesen nem csak kirándulásokra van mód, hanem borkóstolókra is, melyeken a térség legfinomabb borait nyílik alkalmatok megízlelni. Kedvenceitekből pedig vehettek is, hogy vagy a szálláson, kettesben romantikázva, vagy otthon nosztalgiázgatva elkortyolgassátok, miközben visszaemlékeztek erre a csodálatos néhány napra.

Kultúrára vágytok?

 

Amennyiben számotokra a közös élményeket a kulturális programok jelentik, akkor ez a térség ugyancsak nektek való. Egerszalóktól csupán egy karnyújtásnyira fekszik Eger történelmi városa, ahol van lehetőség múzeumlátogatásra, vagy épp az egri Vár felfedezésére. De akár megkoronázhatjátok az egyik estéteket egy színházi előadás megtekintésével. A Gárdonyi Géza Színház remek társulata mindig naprakész nagyszerű darabokkal, a nyári időszakban az előadások ráadásul szabad téren zajlanak. Van ennél romantikusabb?

 

Fedezzétek fel a környéket!

 

Sok ember számára, főként, akik a mindennapokban a nagyváros zajában élnek, az ideális kikapcsolódást nem a négy fal és nem is a színház jelenti, helyette inkább minél több időt szeretnének a szabadban tölteni. Egerszalók környékét keresztbe-kasul behálózzák a különböző turista utak, túra útvonalak, és kirándulócélból is akad jónéhány. Fedezzétek fel ezeket, miközben élvezitek a természet nyugalmát és a friss levegőt! Ha igazán bevállalósak vagytok, akkor akár quadon, négykeréken is felfedezhetitek a térséget, egy kis extrémitást csempészve ezzel a romantikus hétvégébe, amiről jó lesz majd anekdotázni.