Karácsonyi ajándék ötlet felnőtteknek: élményt ajándékba!

 

Jönnek az ünnepek, de tanácstalan vagy, hogy mivel lephetnéd meg a szeretteidet? Ha amúgy nincs semmi konkrét dolog, amit szeretnének a fa alatt megtalálni Szenteste, akkor idén inkább hagyd a stresszes ajándék-beszerző körutat a plázában, és ajándékozz élményt! Ilyen ajándék lehet például egy ajándék hétvége nálunk, a Tündérliget Panzióban!

Kit lehet meglepni egy ilyen ajándékkal?

 

A távolabbi rokonoknak, akiket sok esetben csak ezen az ünnepen látsz, természetesen nem fogsz egy ilyen utat ajándékozni. Azonban a hozzád legközelebb állókat már szívesebben leped meg egy hétvégével.

Egy ilyen utazás nagyszerű ajándék lehet a szüleidnek, esetleg a nagyszüleidnek. Mindenkinek szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre. A Tündérliget Panzió szomszédságában termálfürdő található, amelynek vizében számos ásványi anyag és nyomelem van, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, de meglévő panaszok enyhítésére is alkalmasak. A szülőknek ezért is szerencsés egy ilyen ajándékot adni, hiszen ahogy telik az idő, megjelennek bizonyos problémák.

A gyerekednek is adhatsz ilyen ajándékot, ez abban az esetben különösen nagy örömet okoz, ha az utazás idejére az ő gyerekeik a nagyinál lesznek. A szülőknek is szüksége van arra, hogy néha csak egymásra figyelhessenek, pihenhessenek, azonban gyerkőc mellett erre ritkán van lehetőség. 

A testvéredet is meglepheted egy ilyen úttal karácsonykor, főleg, ha családja is van. Ha megszervezed a gyerekek lakhatását az út idejére, és elküldöd a tesódat a párjával pihenni, romantikázni, garantáltan megnyered az „Év Testvére” címet.

Miért hozzánk érdemes szobát foglalni?

 

Mi, a Tündérliget Panzió egy felnőttbarát hotel vagyunk, ami azt jelenti, hogy vendégeink közül mindenki a gyermekei nélkül érkezik. Akik idejönnek, gyerekzsivaj hangja nélkül tudnak pihenni. Panziónk húsz fő elszállásolására alkalmas, romantikus szobáink mindegyike pedig most lett felújítva.

Tartozik a panzióhoz egy csodás kert is, a kertben pedig egy vízesés is található. Ez gyönyörű látványt kínál télen is, különösen, ha az egész kertet betakarja a magasból lustán alászálldogáló fehér hópelyhek tömkelege.

Egerszalókon található a sódomb, mely a mélyből feltörő termálvíz ásványi anyagaiból épült fel hosszú idő alatt. A sódomb szomszédságában van a termálfürdő, mely szórakozást nyújt minden korosztálynak. A gyógyvíz, illetve az egyéb kezelések, mint a masszázs vagy a szauna energiával töltenek fel, segítenek kipihenni a mindennapok fáradalmait, miközben az egészségre is ráhatással vannak.

Nem szükséges azonban feltétlenül elhagyni a szállást egy kis regeneráló kényeztetésért, ugyanis nálunk, a Tündérliget Panzióban is van néhány ilyen jellegű lehetőség. A vendégek rendelkezésére áll jakuzzi, melynek használata során a meleg vízben fúvókákon bejutatott buborékok masszírozzák a fáradt végtagokat. 

Van nálunk szauna is, ami nem csak jóleső időtöltés, de az egészségre is számos pozitív hatást gyakorol. Beindít egyes folyamatokat a testben, méregtelenít, de betegségek megelőzésére, illetve légúti megbetegedések kezelésére is kiválóan alkalmas.

A Tündérliget Panzió az egri borvidék szívében áll, a környék bővelkedik az olyan programokban, ahol alkalmad nyílik megkóstolni a legjobb borokat, sok esetben egyenesen a termelőktől, akik büszkén mesélnek a szőlőtermesztésről és borászatról a kíváncsi füleknek. Lepd meg szerettedet egy hétvégével, amikor nincs más dolga, csak iszogatni a finom borokat és relaxálni a melegvízben, és foglald le egyik bűbájos szobánkat ajándék gyanánt!