Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Karácsonyi ajándék ötlet felnőtteknek: élményt ajándékba!

Jönnek az ünnepek, de tanácstalan vagy, hogy mivel lephetnéd meg a szeretteidet? Ha amúgy nincs semmi konkrét dolog, amit szeretnének a fa alatt megtalálni Szenteste, akkor idén inkább hagyd a stresszes ajándék-beszerző körutat a plázában, és ajándékozz élményt! Ilyen ajándék lehet például egy ajándék hétvége nálunk, a Tündérliget Panzióban!

Kit lehet meglepni egy ilyen ajándékkal?

A távolabbi rokonoknak, akiket sok esetben csak ezen az ünnepen látsz, természetesen nem fogsz egy ilyen utat ajándékozni. Azonban a hozzád legközelebb állókat már szívesebben leped meg egy hétvégével.


Egy ilyen utazás nagyszerű ajándék lehet a szüleidnek, esetleg a nagyszüleidnek. Mindenkinek szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre. A Tündérliget Panzió szomszédságában termálfürdő található, amelynek vizében számos ásványi anyag és nyomelem van, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, de meglévő panaszok enyhítésére is alkalmasak. A szülőknek ezért is szerencsés egy ilyen ajándékot adni, hiszen ahogy telik az idő, megjelennek bizonyos problémák.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés


A gyerekednek is adhatsz ilyen ajándékot, ez abban az esetben különösen nagy örömet okoz, ha az utazás idejére az ő gyerekeik a nagyinál lesznek. A szülőknek is szüksége van arra, hogy néha csak egymásra figyelhessenek, pihenhessenek, azonban gyerkőc mellett erre ritkán van lehetőség. 


A testvéredet is meglepheted egy ilyen úttal karácsonykor, főleg, ha családja is van. Ha megszervezed a gyerekek lakhatását az út idejére, és elküldöd a tesódat a párjával pihenni, romantikázni, garantáltan megnyered az „Év Testvére” címet.
 

 

Miért hozzánk érdemes szobát foglalni?

Mi, a Tündérliget Panzió egy felnőttbarát hotel vagyunk, ami azt jelenti, hogy vendégeink közül mindenki a gyermekei nélkül érkezik. Akik idejönnek, gyerekzsivaj hangja nélkül tudnak pihenni. Panziónk húsz fő elszállásolására alkalmas, romantikus szobáink mindegyike pedig most lett felújítva.


Tartozik a panzióhoz egy csodás kert is, a kertben pedig egy vízesés is található. Ez gyönyörű látványt kínál télen is, különösen, ha az egész kertet betakarja a magasból lustán alászálldogáló fehér hópelyhek tömkelege.


Egerszalókon található a sódomb, mely a mélyből feltörő termálvíz ásványi anyagaiból épült fel hosszú idő alatt. A sódomb szomszédságában van a termálfürdő, mely szórakozást nyújt minden korosztálynak. A gyógyvíz, illetve az egyéb kezelések, mint a masszázs vagy a szauna energiával töltenek fel, segítenek kipihenni a mindennapok fáradalmait, miközben az egészségre is ráhatással vannak.


Nem szükséges azonban feltétlenül elhagyni a szállást egy kis regeneráló kényeztetésért, ugyanis nálunk, a Tündérliget Panzióban is van néhány ilyen jellegű lehetőség. A vendégek rendelkezésére áll jakuzzi, melynek használata során a meleg vízben fúvókákon bejutatott buborékok masszírozzák a fáradt végtagokat. 


Van nálunk szauna is, ami nem csak jóleső időtöltés, de az egészségre is számos pozitív hatást gyakorol. Beindít egyes folyamatokat a testben, méregtelenít, de betegségek megelőzésére, illetve légúti megbetegedések kezelésére is kiválóan alkalmas.


A Tündérliget Panzió az egri borvidék szívében áll, a környék bővelkedik az olyan programokban, ahol alkalmad nyílik megkóstolni a legjobb borokat, sok esetben egyenesen a termelőktől, akik büszkén mesélnek a szőlőtermesztésről és borászatról a kíváncsi füleknek. Lepd meg szerettedet egy hétvégével, amikor nincs más dolga, csak iszogatni a finom borokat és relaxálni a melegvízben, és foglald le egyik bűbájos szobánkat ajándék gyanánt!
 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Egerszalóki panziók

Milyen előnyökkel jár, ha az egerszalóki panziók egyikében szálltok meg?

Néha nem árt elutazni néhány napra, kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, kettesben a pároddal. Ilyenkor – különösen, ha egyébként...

sóbarlang előnyei

Wellness részlegünk büszkesége: a sóbarlang előnyei

Wellness részlegünkön Vendégeink a szállás díjába foglaltan használhatják sóbarlangunkat. De mit is tud pontosan egy sóbarlang, milyen...

Hosszú hétvége kettesben

Hosszú hétvége kettesben? Ideje megtervezni az idei pihenéseket!

Itt az ideje elmenni egy kicsit kikapcsolódni? Jó lenne eltölteni pár napot kettesben, pihenéssel, borozgatással távol a városok zajától és...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS