Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep
twitter facebook pinterest comment

Kis rendezvényhelyszín Egerszalók szívében

Szeretnéd különlegessé tenni a lánykérés pillanatát? Szülinapi hétvégét tartanátok a barátokkal? Esetleg csapatépítő tréninghez keresitek a tökéletes helyet? A Tündérliget Panzió egy kis rendezvényhelyszín Egerszalók községében, a híres termálvíz közvetlen szomszédságában, ami épp ideális színtere lehet a kisebb létszámú események lebonyolításához.

Tündérliget Panzió – kis rendezvényhelyszín Egerszalók szívében

A Tündérliget Panzió egy végtelenül bájos kis panzió, amely ráadásul egy tökéletes kis rendezvényhelyszín Egerszalók szívében. Bájos szobáinak mindegyike frissen van felújítva, és igazán romantikus hangulatot áraszt. A panzió húsz fő elszállásolására alkalmas, ezért nem kell attól tartani, hogy nagy tömegek zavarják meg az itt töltött időt.


Ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók községében nem csak a tetszetős szobái miatt nagyszerű választás, ugyanis tartozik hozzá egy igen szemrevaló kert is vízeséssel, ahol nyáron lehet piknikezni, télen pedig gyönyörködni a hóhullásban.

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Mit nyújt ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók főterén?

Ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók főterén egy úgynevezett felnőttbarát panzió, ami azt jelenti, hogy az itt megszálló vendégek mind gyerekek nélkül érkeznek, ezzel is biztosítva a zavartalan pihenést, kikapcsolódást. Épp ezért nagyszerű színtere lehet olyan rendezvényeknek, melyeket gyerkőcök jelenléte nélkül szeretnének lebonyolítani a szervezők.
A felnőttbarát mivoltán túl további előnye ennek a helynek, hogy ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók méltán híres termálvízének szomszédságában található, csupán át kell sétálni a fürdők egyikéhez. Amennyiben viszont nem akarják elhagyni a vendégek a szállást, akkor sem kell lemondaniuk a kényeztető szolgáltatásokról, ugyanis a Tündérliget Panzió a vendégei részére fenntart egy jakuzzit, szaunát, de még sószobát is.


Ráadásul ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók borászataihoz is igen közel fekszik, számos lehetőség nyílik borkóstolásra, a szőlők, pincészetek meglátogatására. Húsz fős rendezvény esetén a Tündérliget Panzióba is lehet igényelni borkóstolót, mely esetben ugyancsak szerencsés, hogy ez egy felnőttbarát szállás.

 

Milyen alkalmakra tökéletes ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók községében?

Ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók községében épp ideális választás egy lánykéréshez, a Tündérliget Panzió romantikus hangulata tökéletesen passzol ehhez a szellemiséghez. De nem csak lánykéréshez, hanem eljegyzési partihoz, vagy épp kis esküvők színterének is nagyszerű választás. Ráadásul a panzió munkatársai is mindenben segítenek, hogy ezek az események épp olyanok legyenek, amilyennek az érintettek megálmodták.


Továbbá ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók szívében pompás választás egy babaváró buli helyszínéül, ahol a meghívottak az éjszakát is ott tölthetik. Sőt, születésnapi rendezvényekhez, bulikhoz is elsőrangú döntés ide szervezni az eseményt, hisz a meghívottaknak saját szobája is van, így mindenki addig szórakozhat, ameddig jól esik neki, majd pihenőre térhet. Ráadásul a felnőttbarát jellegéből fakadóan valóban kikapcsolódhatnak a vendégek, elengedhetik magukat, és koncentrálhatnak csak az eseményre.


Nem csupán magánszemélyek eseményeihez ideális ez a kis rendezvényhelyszín Egerszalók főterén, hanem céges programokhoz is, például egy csapatépítő tréninghez. Egy csapatépítő akkor sikeres igazán, ha a fejlesztés mellett élményt is nyújt a résztvevőknek, Egerszalók és környéke pedig bővelkedik a színesebbnél színesebb programlehetőségekben.
 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

vidéki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió az ideális vidéki szállás

Néha jó érzés magunk mögött hagyni a városi forgatagot, a tülkölő autók sokaságát és a mindennapok gondjait. Ilyenkor érdemes egy...

egerszalóki sódomb és termálvíz

Egy Európa-szerte egyedülálló természeti csoda: az egerszalóki sódomb és termálvíz

Bolygónk egyik legnagyobb csodája, hogy szó szerint ezer arca van, számtalan gyönyörű természeti képződménnyel nyűgöz le minket a világ...

Egerszalóki fürdő

Töltődjetek fel az egerszalóki fürdőben!

Időről-időre minden embernek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, amikor néhány napra maga mögött hagyhatja a szürke...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS