Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Lánykérés helyszín Egerszalókon

Romantikus lánykérés helyszínt keresel? Fedezd fel a vidék romantikáját a Tündérliget Panzióban, és tedd fel a nagy kérdést varázslatos kertünkben! Segítünk, hogy a pillanat tökéletes legyen! :) 

Lánykérés helyszín Egerszalókon

A tökéletes lánykérés helyszín kiválasztása nem egyszerű feladat: a lányok többsége már milliószor elképzelte a mesebeli pillanatot, így a leendő vőlegényre emiatt is nyomás kerül, nem pusztán a nagy kérdés feltevése miatt kell izgulnia. Mindenki kivételes lánykérést szeretne, azonban a férfiaknak gyakran komoly fejtörést okoz, hogyan tehetné különlegessé az eljegyzést. A Tündérliget Panzió számos lehetőséget nyújt, hogy ez az alkalom olyan felejthetetlen legyen, amilyennek megálmodtátok!


Ha valami egyedire vágysz, ha különleges terved van, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran, és segítünk megvalósítani azt! Az alábbi form kitöltésével foglalhatod le szobátokat, a részleteket pedig egyeztetjük – hogy a lehető legemlékezetesebb pillanatot teremthessük meg számotokra.

 

Varázslatos lánykérés helyszín kertünkben

A Tündérliget Panzióhoz tartozik egy csodálatos kert, benne egy gyönyörű vízeséssel, virágokkal, mintha valamelyik Disney hercegnő világa elevenedett volna meg; az embernek olyan érzése van, hogy bármikor felbukkanhatnak tündérek, akik aztán mágikus táncukkal teljesen megbűvölnek. A különleges pillanat megszervezésében segítünk a leendő vőlegénynek, ha úgy dönt, hogy ebben a ligetben teszi fel a nagy kérdést. 


Megszervezhető ide egy romantikus piknik, finomságokkal, pezsgővel – éppen, ahogy megálmodtátok! Ha mindezt zavartalanul szeretnék kiélvezni, arra is van lehetőség, nem kell azon aggódni, hogy a lánykérés helyszín másoknak is épp aznap tetszik meg, megzavarva a boldog párt – csak kérned kell!

 

Romantikus vacsora, finom bor – ilyen egy ideális lánykérés helyszín

Ha a kerti romantikázás nem a ti műfajotok, az eszményi lánykérés helyszín lehet a vacsoraasztal mellett is. Van lehetőség a többi vendégtől elkülönítve, kettesben elkölteni a finom ételeket, megízlelni az előre megfelelő hőmérsékletűre hűtött bort, majd feltenni a nagy kérdést. Sőt, gondoskodunk róla, hogy valóban emlékezetes maradjon ez az alkalom: az eljegyzés megünneplésére a nagy nap estéjén egy üveg pezsgő várja a szobában az ifjú párt, sőt – bár ezt természetesen csak akkor tesszük, ha van rá igény –, az ágyat is meghintjük illatos rózsaszirmokkal. De még maga a szoba is lehet különleges, ugyanis a gyönyörű baldachinos ággyal ellátott nászutas szoba nem csak a friss házasoknak van fenntartva, hanem azoknak is, akik a felejthetetlen lánykérés helyszín felkutatásán fáradoznak.

 

Mindent elkövetünk, hogy a lánykérés helyszín tökéletes legyen

A Tündérliget Panzióban célunk egy vidéki romantikus stílusú, kellemes, családias hangulatú Panzió létrehozása. Ennek keretén belül, ahogy a fentiekből is láthatod, igyekszünk minél rugalmasabban hozzáállni a legkülönlegesebb kérésekhez is! A tökéletes lánykérés helyszín megtervezésében és előkészítésében is partnereid leszünk, ha minket választasz helyszínül. Ha a házasulandó férfinak nincs ötlete, csupán az elhatározása, hogy különlegessé tegye kedvese számára ezt az alkalmat, itt segítséget kap, együtt kitalálhatjuk, hogy milyen lenne a leendő ara számára leginkább tökéletes eljegyzés. 


Ha pedig konkrét elhatározással érkezel hozzánk, akkor az általad elképzelt forgatókönyvet ültetjük át a valóságba! Kollégáink cinkostársaid lesznek mindenben: a meglepetés megszervezésében, a tökéletes pillanat létrehozásában. Gondoskodunk róla, hogy a lánykérés helyszín megfeleljen az elképzeléseknek, ahogy arról is, hogy az eljegyzés terve véletlenül se derüljön ki a jövőbeni menyasszony előtt. 

 

Különleges lánykérés helyszín

Nincs standard eljegyzési csomagunk, hiszen célunk, hogy minden érdeklődőnk számára különlegessé, egyedivé tegyük a nagy kérdés feltevését. A pár igényeihez alkalmazkodva kollégáink szívesen segítenek bármilyen elképzelés megvalósításában, nem csak különtermet tudnak biztosítani, vagy egy mesés pikniket varázsolni, de ha a párt az teszi boldoggá, lehetőséget biztosítanak éjszakai fürdőzésre is. Ez azonban csak egy kiragadott példa, a lehetőségek tárháza végtelen. Ha a reménybeli vőlegénynek nincs ötlete, hogy mit szeretne, csak azt tudja, hogy valami nem mindennapival szeretné keretezni a nagy kérdést, az alkalmazottak segítenek neki a kitalálásban, ahogy a kivitelezésben is. Akinek konkrét elképzelései vannak, biztos lehet benne, hogy itt mindent meg fognak tenni azért, hogy a lánykérés helyszín valóban olyan különleges legyen, ahogyan azt megálmodta.

 

Ha úgy érzed, számotokra is ez a tökéletes lánykérés helyszín, foglalj időpontot!

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok