Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan tehetnéd igazán különlegessé az alkalmat! Segítünk! Az alábbi cikkben össze is gyűjtöttük, miért panziónk, a Tündérliget Panzió az ideális lánykérés helyszín szállással!

Romantikus lánykérés helyszín szállással

Az eljegyzés minden pár életében, kapcsolatában egy hatalmas mérföldkő, teljesen érthető hát, ha valaki szeretné megadni a lánykérés módját. Igazán különlegessé teheted az eseményt, ha például egy utazás keretein belül teszed fel a nagy kérdést. Panziónk, a Tündérliget Panzió Egerszalók főterén található, és épp tökéletes az ilyen alkalmak lebonyolítására. Romantikus szobáink mindegyike nemrégiben lett felújítva, így már önmagukban is hívogatóak. Azonban, amennyiben fokoznád a szerelmes hangulatot, szívesen bekészítünk a szobátokba, és ha szeretnétek, rózsaszirmokkal is teleszórjuk az ágyat. Ez a lánykérés helyszín szállással rendelkezik egy nászutas lakosztállyal is, ahol a baldachinos ágynak köszönhetően még fenségesebb lehet az itt töltött idő.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés


Panziónk, ez a lánykérés helyszín szállással rendelkezik egy varázslatos kerttel is, benne egy gyönyörű zuhogóval, így, amennyiben az időjárás is megengedni, akár egy romantikus piknik keretében is történhet a nagy esemény, ebben az esetben pedig meg tudjuk oldani akár azt is, hogy a liget egyes részeit elkerítjük külön nektek. De dönthetsz úgy is, hogy egy romantikus vacsora során teszed fel a nagy kérdést. Ebben az esetben lehetőséget biztosítunk arra, hogy a többi vendégtől külön, kettesben élvezhessétek az estét.


Az sem ritka, hogy a vőlegény nem csak az eljegyzéssel, de rögtön egy partival is meglepi a leendő arát. A Tündérliget Panzió, ez a lánykérés helyszín szállással húsz fő elszállásolására alkalmas, ezért akár az egész helyet kibérelhetitek és a családtagjaitokkal, barátaitokkal együtt ünnepelhettek.

 

Lánykérés helyszín szállással és egri borokkal

Az egri borok messze földön híresek isteni zamatukról, így egy ilyen különleges alkalomhoz is tökéletesen passzolnak. Amennyiben van rá igény, akár a romantikus vacsora mellé is bekészíthetünk egy üveg előre behűtött bort. Húsz fő esetén panziónk, ez a lánykérés helyszín szállással, helyben is tud borkóstolót szervezni, ami remek felvezető program lehet egy felejthetetlen eljegyzési partihoz.

 

Lánykérés helyszín szállással az egerszalóki termálfürdő közvetlen közelében

A másik dolog, amiről ez a térség híres, az a termálvize. Ez a lánykérés helyszín szállással csupán néhány perc sétára fekszik a híres termálfürdőtől és sódombtól. Dönthetsz úgy is, hogy megleped kedvesed egy wellness-hétvégével, és ezalatt kerítesz alkalmat rá, hogy feltedd neki a kérdést. Egerszalókon éjszakai fürdőzésre is van lehetőség, és ha úgy döntesz, a csillagok fénye alatt kéred meg a kezét, miközben a melegvíz körülölel titeket, akkor ebben is a segítségetekre vagyunk. Egyébként nem szükséges feltétlenül a termálfürdőbe menni, ha kényeztető kezelésekre vágytok, ugyanis panziónk biztosít a vendégei részére egy jakuzzit, szaunát, sőt, még egy sóterápiás barlangot is. Így anélkül töltődhettek fel teljesen, hogy el kellene hagynotok a szállás területét.

 

Lánykérés helyszín szállással – mindenben segítünk!

Mi, a Tündérliget Panzió, ez a lánykérés helyszín szállással, akkor vagyunk elégedettek, ha vendégeink boldogsága maradéktalan. Ennek érdekében pedig igyekszünk mindent megtenni. Teljesen mindegy, hogy konkrét tervekkel, ötletekkel, álmokkal érkezel, vagy épp ellenkezőleg, teljesen tanácstalan vagy, csak azt tudod, hogy különleges eseményt szeretnél, minden esetben igyekszünk megvalósítani az elképzeléseidet!

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

Túra Egerszalókon és környékén

Túra Egerszalókon és környékén

Nincs is jobb annál, mint a mindennapok szürke folyását időnként megszakítani egy kellemes kirándulással, egy kiadós túrázással. E...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok