Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Kedvezményezett neve: Sódomb Thermál Kft.

Támogatott projekt címe: A Tündérliget Panzió megújulása

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2017-00076

A szerződött támogatás összege: 44.605.585 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.05.20.

 

GINOP-5.3.17-21-2021-00001 SZ. KKV KAPACITÁSBŐVÍTŐ TÁMOGATÁS

A projekt azonosítószáma: 3314807273

A kedvezményezett neve: Sódomb Thermál Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: GINOP-5.3.17-21-2021-00001 SZ. KKV KAPACITÁSBŐVÍTŐ TÁMOGATÁS

A szerződött támogatás összege: 15 132 348 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt fizikai befejezési dátuma: 2023.07.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

Egerszalókon a bortermelésről híres, továbbá a gyógyvízzel és sódombbal rendelkező település főterén található a felújítás előtt 7 szobával működő panziónk. Eddig is egész évben tartottunk nyitva, viszont nagyobb forgalom májustól szeptemberig volt tapasztalható. Ezt az időszakot szerettük volna meghosszabbítani, ugyanis a helyben található termálfürdők miatt egész évben érdemes erre a környékre ellátogatni. Ennek érdekében különböző csomagajánlatokkal készülünk leendő vendégeink számára, hogy minden évszakban legyen okuk ellátogatni hozzánk. Továbbá kialakítottunk egy igazi tündérkertet, saját wellness (jakuzzi, finn szauna, sóterápiás barlang) szolgáltatásokkal, hogy vendégeinknek ki se kelljen mozdulniuk, ha pihenni szeretnének.

Panziónk fő szolgáltatásai a felújítás előtt kizárólag a szálláshely szolgáltatás volt, reggelizési lehetőséggel. A kihasználatlanság megszüntetése érdekben a régi étterem vendégtere megszüntetésre került és 4 új szoba került kialakításra, köztük egy akadálymentesített. Továbbá a
már meglévő 7 szoba minőségének javítása is megtörtént. Többek között a szobák újra festése, a teljes berendezés (bútorok, matracok, ágyneműk, klímák, Tv készülékek) cseréje, a fürdőszobák teljes körű felújítása. Továbbá energetikai fejlesztés keretében az épület szigetelése, napelemek felhelyezése, fűtéskorszerűsítés, nyílászárók cseréje is megvalósult.

A pályázatkeretében 3*-os Panzió csillag minősítés megszerzését vállaltuk, ami meg is valósult.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását!

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt keretében egy meglévő létesítmény kapacitásának bővítése valósul meg, melynek eredményeként a cég képes lesz megrendelőinek megnövekedett igényeit kielégíteni. A projekt megvalósítása során a Sódomb Thermál Korlátolt Felelősségű Társaság a Zöldterület-kezelés és egyéb szálláshely-szolgáltatás tevékenységét fogja tovább fejleszteni a 3394 Egerszalók, Széchenyi utca 4. szám alatt található telephelyén.
A projekt lehetőséget nyújt 4 fő támogatott munkavállaló 8 hónapon keresztüli foglalkoztatásához. A pályázatban elnyert támogatás a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására, a munkavállalók bérköltségére kerül felhasználásra. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyeken a támogatott munkavállalók 8 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalatot. A projekt megvalósítása során a munkavállalóknak lehetőségük lesz megismerni és megtanulni a legújabb technológiákat, megismerkedhetnek a vállalati környezettel, elvárásokkal, így a projekt hozzájárul szakmai ismereteiknek, munkatapasztalataiknak, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaiknak és foglalkoztatási lehetőségeiknek javításához. A projekt célzottan támogatja a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtésének megvalósítását.