Zasada domu

Kedves Vendégünk!

 

Szeretettel köszöntünk a Tündérliget Panzióban! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el házirendünket, ugyanis foglaláskor a házirendünk automatikusan elfogadásra kerül.

 

 1. Szobája az érkezés napján 15 órától az elutazás napján 10 óráig áll kedves vendégeink rendelkezésére. Szabad kapacitás esetén lehetőség van korai érkezésre vagy késői távozásra, melynek díja: plusz 4000 Ft/minden megkezdett óra. Amennyiben korai érkezést vagy kései távozást fontolgat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot legalább az érkezés előtt 48 órával.
 2. Szeretnénk megkérni kedves vendégeinket, hogy amennyiben megoldható, úgy az érkezés napja előtt küldjék el adataikat a bejelentkezéshez a gördülékenyebb adminisztráció érdekében.
 3. Szobakártya: Mivel kollégáink nem tartózkodnak a panzióban 0-24 óráig, így előzetesen egy belépési kódot kapnak vendégeink, amit az érkezés napján tudnak használni, azt követően pedig a szobakártyával tudják kinyitni a szobájukat, első – és hátsó bejárati ajtót, autóbeállót. Minden szobához egy kártyát tudunk kiadni, melynek elvesztése esetén pótdíjat számolunk fel.
 4. Parkoló: A Tündérliget Panzióhoz 6 db saját parkolóhely tartozik, melyet térítés ellenében (10.000 Ft/éjszaka) tudnak igénybe venni kedves vendégeink, foglalási sorrendben. A panzió előtt ingyenesen használható szabadtéri parkolók is vendégeink rendelkezésére állnak. Ebben az esetben viszont a gépjárműért, illetve a benne elhelyezett tárgyakért a panziónk nem vállal felelősséget.
 5. Biztonság: Minden szobánkban laptop széfet helyeztünk el így kérjük ezt használja, hogy értéktárgyait teljes biztonságban tudhassa. A panzió területén, a kertben hagyott értékeikért felelősséget nem vállalunk!
 6. Panziónkban kizárólag reggelizési lehetőséget tudunk biztosítani. Az ellátást a szobaár nem tartalmazza, ennek díja 2000 Ft/fő. Ha élni szeretne a lehetőséggel azt kérjük foglaláskor, de legalább az érkezéskor jelezze kollégáinknak, hogy megfelelően el tudjuk készíteni azt Önöknek. Reggelink időpontja: 8:00-10:00.
 7. Étkezés: Mivel panziónk csak reggelit tud biztosítani, ezért vendégeink számára megengedett az ételrendelés. Amennyiben ezt a lehetőséget választják, úgy megkérjük Önöket, hogy ennek elfogyasztásához étkezőnket vegye igénybe. Ott megtalál minden szükséges étkészletet a szekrényekben, díjmentesen használhatja a mikrohullámú sütőt, vízforralót. Kérjük az étkezés befejezése után kulturált állapotban hagyja az étkezőt, a használt eszközöket az erre a célra kijelölt helyre (zárható kis átadó ablak) gyűjtsék. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy szobáinkban tilos étkezni!
 8. Dohányzás: az épületben tilos a dohányzás! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet az udvaron. Továbbá nyílt láng használata, gyertya és füstölő gyújtása sem megengedett a szobákban tűzvédelmi okok miatt.
 9. Szeretnénk tájékoztatni vendégeinket, hogy a szállás és a berendezési tárgyaink nem rendeltetés szerinti használata vagy a panzió területén okozott károkért, rongálásért annak okozója anyagi felelősséggel tartozik.
 10. A panzió egész területén lehetőség van a vezeték nélküli internet csatlakozásra (Wifi), ennek belépési adatai a szobákban elhelyezett Szolgáltatások mappában találhatóak.
 11. Háziállat: Vendégeink zavartalan pihenése érdekében háziállat nem hozható be!
 12. Takarítás: a kijelentkezést követő végtakarítás mellett kollégáink napi takarítást is végeznek minden szobában. Ennek időpontja mindennap 10 – 11 óra. Ha nem élnek ezzel a lehetőséggel, akkor kérem jelezzék előzetesen kollégáinknak.
 13. A szobaár magában foglalja a kültéri wellness részleg használatát (szauna, jakuzzi, sóterápiás barlang). Kérjük, a szolgáltatás használata során vegye figyelembe a következő szabályokat:
  1. alkohol és drog befolyása alatt tilos használni a wellness részleget!
  2. mindhárom szolgáltatásunkat kérjük megfelelő öltözékben használja!
  3. étkezni szigorúan tilos!
  4. törékeny tárgyat (pohár, üveg) vagy bármely más balesetet, sérülést előidézhető dolgot bevinni tilos!
  5. egészségügyi állapotuk tudatában, saját felelősségükre használhatják szolgáltatásainkat.
  6. a wellness nyitvatartási ideje: minden nap 14 – 22 óra
 14. Szeretnénk, ha vendégeink maximálisan ki tudnának kapcsolódni ittlétük alatt, így kérjük tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt nem zavarják, különösen 22óra után.

 

Köszönjük együttműködésüket és kellemes kikapcsolódást kívánunk!