Rendezvény
ajánlatkérés
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Mesés rendezvényhelyszín Eger környékén

Egyes rendezvények esetében pozitívan hathat az eseményre, ha nem egy ismert közegben kerül megrendezésre, hanem egy új helyszínen. Ehhez kínál színteret a Tündérliget Panzió, ez a bájos szálláshely Egerszalók főterén. És hogy miért ez a legnagyszerűbb rendezvényhelyszín Eger környékén? Az alábbiakban felsorolunk néhány érvet, ami a panziónk irányába döntheti a mérleget!

Tündérliget Panzió – rendezvényhelyszín Eger környékén

 

A Tündérliget Panzió, ez a rendezvényhelyszín Eger környékén, pontosabban az Egertől egy karnyújtásnyira fekvő Egerszalókon található. Az egész panzió, így a szobák mindegyike nemrég került felújításra, a szobákban pedig összesen 20 főt tudunk elszállásolni. Továbbá mi egy felnőttbarát hotel vagyunk, ami azt jelenti, hogy vendégeink mindegyike gyermekeik nélkül érkeznek, így esetleges gyerekzsivaj, vagy épp sírás sem fogja bolygatni az eseményt. A panzióhoz tartozik egy bájos liget is egy vízeséssel, így a nyári, melegebb szezonban akár kerti rendezvények lebonyolítása is megoldható.

 

Ez a rendezvényhelyszín Eger környékén néhány extrával is rendelkezik, melyeket panziónk minden vendége szabadon használhat. Az egyik ilyen a pezsgőfürdő, amit szinte mindenki szeret használni, hiszen kevés olyan pihentető dolog van, mint ázni a melegvízben, miközben a légbuborékok átmasszírozzák a fáradt tagokat. Emellett egy szauna is vendégeink rendelkezésére áll, ami köztudottan a méregtelenítés egyik leghatékonyabb, és mindenképp a legkellemesebb formája. Továbbá érdemes eltölteni egy-két órát a sóbarlangunkban is. A sóterápia lényege, hogy a sókristályokban – és általuk a levegőben – lévő negatív töltési részecskék magukhoz vonzzák a pozitív töltésű részecskéket, melyek általában többségben vannak, ilyen például a por. Légúti megbetegedések kezelésére és megelőzésére egyaránt nagyszerűen alkalmas.

 

Milyen eseményekre alkalmas ez a rendezvényhelyszín Eger környékén?

 

A Tündérliget Panzió, ez a rendezvényhelyszín Eger környékén tökéletes helyszínt biztosít egy feledhetetlen lánykérésnek. Nagyon szívesen segítünk is benne, akár már meglévő ötlet megvalósításáról legyen szó, akár együtt találjuk ki. 

 

Ez a rendezvényhelyszín Eger környékén továbbá nem csak eljegyzéshez, hanem akár kis esküvőhöz is tökéletes. Amennyiben az időjárás is megengedi, akár egy gyönyörű kerti esküvő is megvalósítható, ebben az esetben az esemény hátterét a varázslatos kert és a vízesés, valamint a természet gyönyörűsége adja.

 

De tökéletes ez a rendezvényhelyszín Eger környékén születésnapok megünneplésére is, sőt, így akár olyan partit is lehet tartani, ami nem csak egy délutánt, vagy estét ölel fel, hiszen a meghívottaknak így lehetősége van elvonulni aludni, másnap viszont még együtt lehet tölteni a napot és felfedezni a környéket, vagy csak pihenni és feltöltődni.

 

Egy házassági évforduló, akár egy kerek számé, ugyancsak olyan esemény, amelyet érdemes megünnepelni, a Tündérliget Panzió pedig olyan rendezvényhelyszín Eger környékén, mely nem csak remek színteret biztosít, de az előkészületekben is szívesen segítünk.

 

Persze ez a rendezvényhelyszín Eger környékén nem csak magán jellegű események lebonyolítására alkalmas, hanem céges rendezvényekére is. Ilyen lehet például egy csapatépítő tréning, melyek esetében szerencsésebb a kétnapos, mint az egy, de nagyon sűrű program. A két nap során van lehetőség pihenni, szórakozni, felfedezni a környéket. Csapatépítők mellett akár konferenciákat is lehet nálunk tartani, így az esemény gördülékenyen lefolytatódhat, a résztvevőknek pedig számos kikapcsolódási opció áll rendelkezésére.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok