Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

7 esemény, melyhez a legjobb rendezvényhelyszín Egerszalók főterén a Tündérliget Panzió

Talán nem is gondolnád, de van egy rendezvényhelyszín Egerszalók bájos községében, mely számos különböző esemény házigazdájaként is tökéletes választás. Ez nem más, mint a Tündérliget Panzió, mely a község főterén található, alig néhány perc sétára a híres egerszalóki sódombtól, az egri borvidék szívében. Mutatom, mely alkalmakra nagyszerű választás!

Rendezvényhelyszín Egerszalók szívében lánykéréshez

A lánykérés egy olyan esemény, mely a legtöbb pár számára fontos mérföldkő, ezért szeretnék különlegessé tenni a pillanatot. Ehhez pedig tökéletes rendezvényhelyszín Egerszalók főterén a Tündérliget Panzió! Romantikus szobái frissen vannak felújítva, és egy varázslatos kert is tartozik hozzá – minden adott, már csak a nagy kérdést kell feltenni!

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók központjában eljegyzési partihoz

De ez a rendezvényhelyszín Egerszalók szívében nem csak a lánykéréshez tökéletes választás, hanem egy eljegyzési partihoz is. A panzió húsz fő elszállásolására alkalmas, így akár az egészet kibérelhetitek a meghívottakkal, hogy aztán zavartalanul ünnepelhessétek meg együtt a szerelem eme megnyilvánulását! Az évszaktól függően le lehet bonyolítani kertiparti formájában, vagy épp benti rendezvényként is.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Kis esküvő esetén is ideális választás ez a rendezvényhelyszín Egerszalók községében

A Tündérliget Panzió igazán varázslatos rendezvényhelyszín Egerszalók szívében kis létszámú esküvők celebrálásához is. Ráadásul, akár az egész násznépet el lehet szállásolni itt, így nem kell még azelőtt véget vetni az ünnepségnek, hogy mindenki kibulizta volna magát. A panziónk befogadóképességéből fakadóan akár az egész helyszínt ki lehet bérelni erre az eseményre, és így garantáltan privát rendezvény lesz!

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók tündéri településén babaváró bulihoz

Sokan szeretnek babaváró bulit tartani még a kis jövevény születése előtt. Egy ilyen kedves összejövetel során is tökéletes választás ez a rendezvényhelyszín Egerszalók községében. A kedves, vidéki hangulatú panziónk biztosan elnyeri minden kismama tetszését, nem különben a hozzá tartozó kis park, amelyben még vízesés is zubog.

 

Pompás rendezvényhelyszín Egerszalók főterén születésnapi ünnepség tartásához 

Nagyobb kaliberű születésnapi bulikhoz is ideális ez a rendezvényhelyszín Egerszalók településén, és mivel mi egy úgynevezett felnőttbarát hotel vagyunk, a vendégek nyugodtan elengedhetik magukat, nem fogja megzavarni a felhőtlen ünneplést gyereksírás, vagy korai takarodó. Mindenki addig szórakozhat, ameddig szeretne, és húsz főig minden meghívottnak lehetősége van a buli után egy kényelmes ágyban kipihennie magát.

 

Csapatépítő tréningez is tökéletes rendezvényhelyszín Egerszalók híres termálvizének szomszédságában

Akár céges eseményekhez is nagyszerű választás a Tündérliget Panzió Egerszalók főterén, például csapatépítő tréninghez. AZ ilyen jellegű rendezvények esetében fontos, hogy a fejtágítók közöti időben a résztvevők olyan programokon vegyenek részt, melyek jó emlékként fognak rögzülni bennük. Alig néhány perc sétára van a híres termálvíz, de panziónk is rendelkezik jakuzzival, szaunával, sőt sószobával is, amit vendégeink szabadon használhatnak.

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók legszebb részén egyéb céges eseményekhez

Természetesen ez a rendezvényhelyszín Egerszalók központjában nem kizárólag csapatépítő tréningekhez jó választás, más céges rendezvények lebonyolításához is ideális, például többnapos konferenciákhoz. Az ülések között pedig a résztvevők kiélvezhetik a már fentebb említett luxusszolgáltatásokat, vagy borkóstolóra is mehetnek, hiszen a térség híres a finomabbnál-finomabb borairól.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Egerszalóki panziók

Milyen előnyökkel jár, ha az egerszalóki panziók egyikében szálltok meg?

Néha nem árt elutazni néhány napra, kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, kettesben a pároddal. Ilyenkor – különösen, ha egyébként...

sóbarlang előnyei

Wellness részlegünk büszkesége: a sóbarlang előnyei

Wellness részlegünkön Vendégeink a szállás díjába foglaltan használhatják sóbarlangunkat. De mit is tud pontosan egy sóbarlang, milyen...

Hosszú hétvége kettesben

Hosszú hétvége kettesben? Ideje megtervezni az idei pihenéseket!

Itt az ideje elmenni egy kicsit kikapcsolódni? Jó lenne eltölteni pár napot kettesben, pihenéssel, borozgatással távol a városok zajától és...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS