Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

7 esemény, melyhez a legjobb rendezvényhelyszín Egerszalók főterén a Tündérliget Panzió

Talán nem is gondolnád, de van egy rendezvényhelyszín Egerszalók bájos községében, mely számos különböző esemény házigazdájaként is tökéletes választás. Ez nem más, mint a Tündérliget Panzió, mely a község főterén található, alig néhány perc sétára a híres egerszalóki sódombtól, az egri borvidék szívében. Mutatom, mely alkalmakra nagyszerű választás!

Rendezvényhelyszín Egerszalók szívében lánykéréshez

A lánykérés egy olyan esemény, mely a legtöbb pár számára fontos mérföldkő, ezért szeretnék különlegessé tenni a pillanatot. Ehhez pedig tökéletes rendezvényhelyszín Egerszalók főterén a Tündérliget Panzió! Romantikus szobái frissen vannak felújítva, és egy varázslatos kert is tartozik hozzá – minden adott, már csak a nagy kérdést kell feltenni!

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók központjában eljegyzési partihoz

De ez a rendezvényhelyszín Egerszalók szívében nem csak a lánykéréshez tökéletes választás, hanem egy eljegyzési partihoz is. A panzió húsz fő elszállásolására alkalmas, így akár az egészet kibérelhetitek a meghívottakkal, hogy aztán zavartalanul ünnepelhessétek meg együtt a szerelem eme megnyilvánulását! Az évszaktól függően le lehet bonyolítani kertiparti formájában, vagy épp benti rendezvényként is.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Kis esküvő esetén is ideális választás ez a rendezvényhelyszín Egerszalók községében

A Tündérliget Panzió igazán varázslatos rendezvényhelyszín Egerszalók szívében kis létszámú esküvők celebrálásához is. Ráadásul, akár az egész násznépet el lehet szállásolni itt, így nem kell még azelőtt véget vetni az ünnepségnek, hogy mindenki kibulizta volna magát. A panziónk befogadóképességéből fakadóan akár az egész helyszínt ki lehet bérelni erre az eseményre, és így garantáltan privát rendezvény lesz!

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók tündéri településén babaváró bulihoz

Sokan szeretnek babaváró bulit tartani még a kis jövevény születése előtt. Egy ilyen kedves összejövetel során is tökéletes választás ez a rendezvényhelyszín Egerszalók községében. A kedves, vidéki hangulatú panziónk biztosan elnyeri minden kismama tetszését, nem különben a hozzá tartozó kis park, amelyben még vízesés is zubog.

 

Pompás rendezvényhelyszín Egerszalók főterén születésnapi ünnepség tartásához 

Nagyobb kaliberű születésnapi bulikhoz is ideális ez a rendezvényhelyszín Egerszalók településén, és mivel mi egy úgynevezett felnőttbarát hotel vagyunk, a vendégek nyugodtan elengedhetik magukat, nem fogja megzavarni a felhőtlen ünneplést gyereksírás, vagy korai takarodó. Mindenki addig szórakozhat, ameddig szeretne, és húsz főig minden meghívottnak lehetősége van a buli után egy kényelmes ágyban kipihennie magát.

 

Csapatépítő tréningez is tökéletes rendezvényhelyszín Egerszalók híres termálvizének szomszédságában

Akár céges eseményekhez is nagyszerű választás a Tündérliget Panzió Egerszalók főterén, például csapatépítő tréninghez. AZ ilyen jellegű rendezvények esetében fontos, hogy a fejtágítók közöti időben a résztvevők olyan programokon vegyenek részt, melyek jó emlékként fognak rögzülni bennük. Alig néhány perc sétára van a híres termálvíz, de panziónk is rendelkezik jakuzzival, szaunával, sőt sószobával is, amit vendégeink szabadon használhatnak.

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók legszebb részén egyéb céges eseményekhez

Természetesen ez a rendezvényhelyszín Egerszalók központjában nem kizárólag csapatépítő tréningekhez jó választás, más céges rendezvények lebonyolításához is ideális, például többnapos konferenciákhoz. Az ülések között pedig a résztvevők kiélvezhetik a már fentebb említett luxusszolgáltatásokat, vagy borkóstolóra is mehetnek, hiszen a térség híres a finomabbnál-finomabb borairól.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok