Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

A legjobb rendezvényhelyszín szállással Egerszalókon

Legyen szó akár céges csapatépítő tréningről, vagy épp egy kisebb baráti társaság közös kiruccanásáról, a legjobb rendezvényhelyszín szállással a Tündérliget Panzió. Akár 20 fő elszállásolása is lehetséges náluk, és felnőttbarát hotel lévén nem kell tartani sem a gyerekzsivajtól, sem attól, hogy egy éjszakába nyúló mulatozás megzavarja a kicsiket.

Ideális rendezvényhelyszín szállással Egerszalókon

A Tündérliget Panzió Egerszalókon található, mely számos program lebonyolításához tökéletes rendezvényhelyszín, szállással. Ez egy felnőttbarát hotel, ami azt jelenti, hogy nem kell tartani hangoskodó lurkóktól. A hangulatos kis panzió 20 fő elszállásolására alkalmas, és tartozik hozzá egy varázslatos kert is, valamint sóterápiás barlang, szauna és jakuzzi is. 


A szobák számának köszönhetően, ha egy baráti társaság, vagy épp egy cég alkalmazottjai választják színtérnek, nem kell attól tartani, hogy nagyszámú idegennel futnak itt össze.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Rendezvényhelyszín szállással csapatépítő tréningekhez

A Tündérliget Panzió lehet a tökéletes rendezvényhelyszín szállással, például egy csapatépítő tréning lebonyolításához. Felnőttbarát jellegéből fakadóan biztosítja a programok zavartalan lebonyolítását, miközben az ideérkező alkalmazottak részére szállást is nyújt. Különtermében megvalósíthatóak a céges programok, de akár a hangulatos kertben is folyhat a munka, ha az idő megengedi.


Amikor nem a tréning folyik, az idelátogatók körbenézhetnek Egerszalókon és környékén, számos aktív kikapcsolódást (például túrák) biztosító programon lehet részt venni, vagy megtekinteni a helyi nevezetességeket, esetleg benevezni egy borkóstolásra.
De a csapatépítésbe akár a termálfürdők egyikének meglátogatását is be lehet építeni, hiszen a lazítás a melegvízben nem csak ellazítja, hanem össze is kovácsolja a csapatot.


Egerszalók és környéke tele van látnivalókkal és programokkal, melyeket nem is lehet egy napba belesűríteni. Azonban, ha a rendezvényhelyszín szállással is rendelkezik, akkor nem csupán egy nap szólhat az összekovácsolódásról, hanem az egész hétvége.
 

Hangulatos rendezvényhelyszín szállással kisebb baráti társaságoknak

Időnként nem árt kiruccanni a barátokkal, például egy szülinap alkalmával, és ha a választott rendezvényhelyszín szállással is rendelkezik, akkor valóban önfeledt lehet a szórakozás. A Tündérliget Panzió lehetőséget nyújt, hogy egy baráti társaság felhőtlenül szórakozhasson. Ráadásul, mivel felnőttbarát hotel, sem attól nem kell tartani, hogy a mulatozás megzavarja kisgyerekeket, sem attól, hogy esetleg a nem eléggé cizellált viselkedés nyomot hagy a kisebbekben.


Ha hétvégére is marad a csapat, a környékbeli programokról sem szabad elfeledkezni, hiszen számos kikapcsolódási lehetőség vár rájuk. Az éjszaka fáradalmainak kipihenésére tökéletes lehet egy fürdőzés a termálvízben, lazítás a szaunában, vagy sóbarlangban. 


Az egész társaság elkirándulhat a kaptárkövekhez, vagy a barlanglakásokhoz, ez utóbbiaknál könnyen lehet, hogy valamilyen helyi mulatságba is belefutnak. De borvidék lévén számos lehetőség van a környéken borkóstolásra is, ami a felnőtt baráti társaságok igen kedvelt kikapcsolódási formája.

 

Rendezvényhelyszín szállással a zavartalan kikapcsolódásért

Egy eljegyzési partit, szülinapot, vagy csak a barátság ünneplését számos helyen meg lehet szervezni, de ha a rendezvényhelyszín szállással is rendelkezik, akkor máris kibővül az együtt töltött idő hossza. Nem beszélve arról, hogy így lehetősége van azoknak is önfeledten szórakozni, akik nem éjszakázós típusok, hiszen, ha van hova nyugovóra térni, senkit nem feszélyez, hogy meddig tart az esemény.


Nem zavarnak gyerekek sem a pihenésben, sem a mulatozásban, sem pedig a csapatépítésben. Mivel nem beláthatatlanul sok vendég befogadására tervezték a helyet, nyugodtan lehet privát eseményeket lebonyolítani, nem kell idegenek feltűnésétől sem tartani. A közelben rengeteg szórakozási lehetőség van, akár passzív, akár aktív kikapcsolódásra van igény. Épp ezért, aki zavartalan, nyugodt program szervezését fontolgatja, annak az ideális rendezvényhelyszín szállással a Tündérliget Panzió Egerszalókon.

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok