Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

A Tündérliget Panzió: a legjobb rendezvényhelyszín vidéken

Szeretnél egy igazán emlékezetes születésnapi partit tartani a barátaiddal? Esetleg, mint cégvezető szeretnél egy igazán jó csapatépítő tréninget tartani? Sok a rendezvényhelyszín vidéken, azonban van néhány dolog, ami kielemi a Tündérliget Panziót a többi közül. Nézzük hát, mi minden miatt érdemes ide foglalni!

Rendezvényhelyszín vidéken: Tündérliget Panzió

Amennyiben egy igazán hangulatos, klasszikus, mégis modern hangulatú helyszínt szeretnél, akár magán jellegű, akár véges eseményhez, az egerszalóki Tündérliget Panzió az egyik legjobb rendezvényhelyszín vidéken. Szobáink mindegyike frissen van felújítva, de ez nem jelenti azt, hogy hiányozna belőlük a vidéki báj. Panziónk felnőttbarát hotel, tehát vendégeink gyerekek nélkül érkeznek és összesen húsz fő elszállásolására vagyunk berendezkedve. Vendégeink részére tartunk fenn jakuzzit, szaunát, sőt, még sóterápiás szobát is, ezeket bármikor szabadon lehet használnia a panzió lakóinak. A kis befogadható létszámra való tekintettel akár egyetlen társaság is kiveheti az egész helyet, így biztosan nem fognak zavarni külsősök az esemény során.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Rendezvényhelyszín vidéken magán jellegű rendezvényekhez

A Tündérliget Panzió egy olyan rendezvényhelyszín vidéken, mely tökéletesen alkalmas a különböző, magán jellegű rendezvényekhez. Ilyen lehet például egy születésnap, ahol a vendégeknek saját ágya is van, így mindenki addig szórakozhat, ameddig jól esik, majd csak fel kell mennie a saját szobájába pihenni. De tökéletes helyszín leánykéréshez, eljegyzési partihoz, babaváró bulihoz, lánybúcsúhoz, vagy épp kis létszámú esküvőkhöz is. A lagzit követően pedig a számos luxusberendezés segíti a násznépet az újra magukra találásban.

 

Rendezvényhelyszín vidéken céges eseményekhez

De ez a rendezvényhelyszín vidéken nem csak magán jellegű eseményekhez ideális választás, hanem különböző céges rendezvényekhez is, például csapatépítő tréningekhez, konferenciákhoz, egyéb céges alkalmakhoz, mint a továbbképzésekhez. Az előadások közti szünetben lehet lazítani a jakuzzinkban, szaunánkban, vagy akár felfedezni a környék programkínálatát. A történelmi város és számos kulturális program mellett kirándulóhelyekben is bővelkedik a térség, az időjárás függvényében ez is remek program lehet.

 

Rendezvényhelyszín vidéken a híres termálvíz szomszédjában

Ez a rendezvényhelyszín vidéken, Egerszalókon, a sódomb és a termálvíz szomszédságában fekszik. Mivel ez egy igen ritka természeti kincs – a világon mindössze három ilyen van –, érdemes legalább egyszer ellátogatni ide és megnézni a fényes, fehér színű dombot, melyet a termálvízből a kihűlést követően kicsapódott ásványi anyagok halmoztak fel. A termálvízben is érdemes eltölteni néhány órát, az ásványi anyagok mellett nyomelemeket is tartalmaz, számos betegségre, zavaró tünetre jelent megoldást.

 

Rendezvényhelyszín vidéken borászatokkal körülvéve

A termálvíz mellett ez a rendezvényhelyszín vidéken egy másik nyomós érvet is fel tud mutatni, hogy miért érdemes ide jönni: ez a térség egy borvidék, méghozzá az egyik legjobb. Akármilyen rendezvényről legyen is szó, itt nem csak borkóstolásra, szőlőbirtokok látogatására van lehetőség, de egyes rendezvények esetében akár az italkészletet is be lehet innen szerezni – például egy lánybúcsúra tökéletes választásnak bizonyulhatnak az egri ínyencségek, ahogyan egy születésnap keretein belül is remek program egy borkóstoló.  

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok