Rendezvény
ajánlatkérés
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep
twitter facebook pinterest comment
pinterest comment

Rendezvényhelyszín Egerszalók – céges vagy privát rendezvények, vidéki hangulatban

Rendezvényhelyszín Egerszalók – céges vagy privát rendezvények, vidéki hangulatban

Céges összejövetelek, csapatépítő, work shop vagy akár csak egy jutalomhétvége a munkatársak számára? Esetleg egy privát születésnapi party, összejövetel a barátokkal? Mutatjuk a tökéletes rendezvényhelyszínt Egerszalókon a falu szívében, ahol nyugodt környezetben jöhettek össze akár néhány éjszakára is!

 

A tökéletes rendezvényhelyszín mindenkinek mást jelent. Van, aki a városi élet nyüzsgésére szavaz – de sok esetben ahhoz, hogy valóban egymásra tudjanak hangolódni a résztvevők, érdemes egy csendesebb, nyugodtabb környezetet választani, ahol csak Ti magatok lehettek! A Tündérliget Panzióban pedig éppen ezt nyújtjuk számotokra: egy rendezvényhelyszínt Egerszalókon szállással, ahol csak a Tiétek a főszerep. 

 

Rendezvényhelyszín Egerszalók – céges rendezvények számára

Munkatársaid megérdemlik a törődést! Ráadásul ma már minden cégvezetőnek, HR szakembernek érdemes vele tisztában lennie, milyen fontos is az, hogy jó kapcsolatot, közös élményeket alakítsunk ki kollégáink között. A lojalitást és a csapatmunka hatékonyságát is nagyban növelik az ilyen események, így végérvényben kollégáid teljesítményén csapódik majd ki, ha foglalkozol a csapatépítők, céges rendezvények kérdésével is. 


Ha pedig még nem találtad meg a tökéletes helyszínt, engedd meg, hogy bemutassuk Egerszalók szívében lévő Panziónk adottságait!

 

Rendezvényhelyszín Egerszalókon cégek számára, csapatépítő programokra

A céges csapatépítéseken, rendezvényeken a legtöbb esetben az aktív pihenésé a főszerep! A változatos programok, kirándulások, játékos csapatépítő feladatok nagyszerűen összehozzák a kollégákat – így rendezvényhelyszínünk Egerszalókon tökéletes választást biztosít a Ti rendezvényetek számára is. 


A vidék romantikáját élvezve céges rendezvényhelyszínünk, Panziónk közvetlen közelében ugyanis számos aktivitást, programot találhattok, ahol közös fotók, közös emlékek készülhetnek…

 

Rendezvényhelyszín Egerszalókon cégek számára, workshopokra, évnyitásra, kick off meetingekre

A céges rendezvényen nem csak a kikapcsolódásé a főszerep? A nagy munkákhoz, a szezon nyitásához magas felkészültség szükséges, és hol tudnátok jobban ráhangolódni az új projektekre, ha nem egy külsős rendezvényhelyszínen, Egerszalókon? 


Panziónk kiválóan alkalmas céges rendezvényhelyszínként akkor is, ha workshopokat, kick off meetinget tartanátok a csapatépítő helyett – vagy épp közben. 

 

Rendezvényhelyszín Egerszalókon privát szférával, csak Nektek

Rendezvényhelyszínként Egerszalókon pontosan tudjuk, hogy a nagyobb szabású bulik, események megkövetelik a privát szférát. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk számotokra arra, hogy a Panzió teljes területét kibéreljétek – így a lefoglalt időpontban nem kell attól félnetek, hogy a többi vendég megzavarja nyugalmatokat, programjaitokat!


Természetesen rendezvényhelyszínünk Egerszalókon teljes bérlés esetében külön ajánlat alapján kerül kiadásra. Ha felkeltettük érdeklődésed, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal hogy lefoglald Panziónkat!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Rendezvényhelyszín Egerszalókon, privát eseményekre

Születésnapi party-ra, évfordulós ünnepségre vagy más privát eseményre keresel rendezvényhelyszínt Egerszalókon? Természetesen Panziónkban nem csak céges ünnepségeket, de privát bulik szervezését is vállaljuk. Hozd el az egész családot – vagy épp a baráti társaságot – béreljétek ki akár az egész házat, és élvezzétek a vidék romantikáját nálunk! 

 

 

Esküvő 2021

Kis esküvő 2021-ben? Várunk szeretettel Egerszalókon, a vidék romantikájával!

Esküvőt tervezel 2021-re, de még nincs lefoglalva a helyszín? Ne késleked, hiszen jövőre...

Csapatépítő helyszín Egerszalókon

Tökéletes csapatépítő helyszín Egerszalók községében

Összekovácsoló tréningre készültök a kollégákkal? Íme a tökéletes csapatépítő...

lánykérés helyszín Egerszalók

Lánykérés helyszín Egerszalókon

Romantikus lánykérés helyszínt keresel? Fedezd fel a vidék romantikáját a...

Rendezvényhelyszín szállással

A legjobb rendezvényhelyszín szállással Egerszalókon

Legyen szó akár céges csapatépítő tréningről, vagy épp egy kisebb baráti társaság...

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Kikapcsolódás gyerek nélkül

Kikapcsolódás gyerek nélkül: íme a legjobb kettesben töltött program!

A gyerekeink a szemünk fénye, a szülők mindent igyekeznek megtenni, hogy a lehető legjobb életet biztosítsák nekik. Ettől még azonban...

Karácsonyi ajándékötlet felnőtteknek

Karácsonyi ajándék ötlet felnőtteknek: élményt ajándékba!

Jönnek az ünnepek, de tanácstalan vagy, hogy mivel lephetnéd meg a szeretteidet? Ha amúgy nincs semmi konkrét dolog, amit szeretnének a fa...

Egerszalók szállás felnőtteknek

Tündérliget Panzió Egerszalók szállás felnőtteknek a tökéletes pihenésért

Rohanó világunkban egyáltalán nem ritka jelenség, különösen, ha gyerekek is vannak, hogy egy párnak alig adatik lehetősége kettesben...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS