Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Rólunk

Tündérliget…. 

egy hely, ahol a béke és a csend a főszereplő
egy hely, ahová “elbújhatsz”
egy hely, ahol nincs tömeg
egy hely, ahol TE vagy a legfontosabb!!
 

 

Üdvözöllek titeket eme idilli helyen, ahol a romantikáé, a csendé és a nyugalomé a főszerep! 
Magam és a kollégáim nevében is kellemes, pihentető időtöltést kívánunk nektek a Tündérliget Panzióban!
 


4 gyermekes anyukaként, vagy akár dolgozó nőként is tudom, milyen amikor az ember bekerül a mókuskerékbe. Minden nap rohanunk, akár a munkába, akár az óvodába, iskolába, sorolhatnám... de olykor-olykor szükségünk van egy kis kikapcsolódásra. Arra, hogy kipihenjük a hétköznapokat. Hogy csak magunkra figyeljünk. Vagy a párunkra, akire szintén nem jut elég idő a munka és/vagy a gyerekek mellett. Ehhez pedig nagyszerű választás a Tündérliget Panzió, amit úgy álmodtunk meg, hogy itt bárki elvonulhasson abból a bizonyos mókuskerékből. Gyertek, tartsatok szünetet, töltődjetek fel és élvezzétek a vidék nyugalmát nálunk, ebben a tündéri kis paradicsomban. 

 

Szeretettel: Tóth-Szabó Edit tulajdonos, panzióvezető


 

 

Egerszalók szállás: a Tündérliget a tökéletes választás

Időről-időre mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, lazításra. Erre kiválóan alkalmas, ha az ember maga mögött hagyja a megszokott környezetet, és eltölt egy hétvégét egy másik városban, ahol új élményekkel gazdagszik. Ha pedig az úti cél Egerszalók, szállás tekintetében a Tündérliget Panziót érdemes választani. Hogy miért? Íme néhány érv!

 

Egerszalók szállás: mit nyújt a Tündérliget Panzió?

Számos érv szól amellett, miért ideális választás a kikapcsolódáshoz Egerszalók, szállás választékából pedig miért a Tündérliget Panzió a legjobb. Ez egy felnőttbarát hotel, ami azt jelenti, hogy biztosan nem zavarja majd meg kéretlen gyerekzsivaj a pihenést. Ez igencsak jól jön, főleg, ha az ember egy olyan hétvégét szeretne eltölteni, ahol a saját gyerekei nem zavarják, mert például a nagyszülőknél szórakoznak. Ilyenkor végre sikerül kiszabadulni az otthoni légkörből, a pihenést pedig teljessé teszi, hogy más gyerkőcök neszezésével sem kell foglalkozni.


Egy másik érv, amely Egerszalók szállás választékából a Tündérliget mellett szól, magának a panziónak a kialakítása. Nem csak felnőttbarát, de kis létszámú befogadóképességének köszönhetően akár egyetlen társaság is kiveheti és tarthat egész hétvégés bulit, például egy szülinap megünneplésekor. De ugyancsak a kis létszámnak köszönhetően nem kell attól sem tartani, hogy idegenek mászkálnak fel s alá az épületben.


Ráadásul Egerszalók szállás kínálatában nincs még egy olyan, amelyik olyan varázslatos kertet tudhat magáénak, mint a Tündérliget Panzió. Lehetőség nyílik andalogni az ösvényeken, vagy piknikezni a zöld fűben. Egy kis zuhogó is megbújik a parkban, ami igazán meseszerű látványt nyújt. Itt sétálva az ember egyszeriben megérti, honnan kapta a hely a nevét, hiszen végig olyan érzése van a bóklászóknak, hogy bármelyik pillanatban elcsíphet egy tündért valamelyik bokor tövében.


Az is feléjük billenti a mérleget, hogy szemben Egerszalók szállás felhozatalának legtöbb tagjával itt a kikapcsolódáshoz hozzájárul a panzió lakói számára elérhető jakuzzi, ahol buborékok között pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. De lehetőségük van a szaunában is lazítani, ami nem csak pihentet, hanem a testre is számos jótékony hatást gyakorol, például kiváló méregtelenítő. És ugyancsak a méregtelenítésben játszhat szerepet, ha az ide látogatók kipróbálják a sóterápiás szobák nyújtotta lehetőséget. Ez nem olyan forró, mint a szauna, de rengeteg pozitív hatása van a testre.

 

Egerszalók szállás közel a termálvízhez

Ha a finom borok és a festői táj nem is jelentenek húzóerőt az úti cél kiválasztásában, a méltán híres termálvíz már igen. Egerszalók szállás repertoárjában nem találni még egyet, amelyik nem csak roppant hangulatos és csendes, ezáltal biztosítja lakó felhőtlen pihenését, de a fürdőkhöz is közel fekszik. Egerszalókon van mód az éjszakai fürdőzés kipróbálására, és külön szerencsés, hogy éjszaka, a melegvíz okozta bódultság ködében nem kell messzire menni, csupán egy kellemes kis sétát tenni hazáig.


Egyébként Egerszalók szállás palettájának ezen eleme, a Tündérliget Panzió a híres egerszalóki sódombtól is csupán egy karnyújtásnyira fekszik. Ez a sódomb nevével ellentétben nem sóból, hanem mészkőből van, a termálvízből rakódott le az idők során. Jelenleg leginkább egy csillogó jéghegyhez hasonlít, minden napszakban más színekben pompázik, egészen lenyűgöző látvány, amit legalább egyszer meg kell nézni az életben.

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok