Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Romantikus szállás Egerszalók szívében

Ha kiruccannátok a pároddal a hétvégére, tökéletes választás lehet a Tündérliget Panzió, ez a romantikus szállás Egerszalók szívében. A környék bővelkedik a jobbnál jobb programlehetőségekben, ez a panzió pedig biztosítja a zavartalan nyugalmat mind a pihenéshez, mind a meghitt pillanatok megéléséhez.

 

Ha amit keresel, egy romantikus szállás Egerszalók városában, akkor a Tündérliget Panzió lesz a tökéletes választás!

Akár arról van szó, hogy megadatik néhány nap kettesben a pároddal a gyerekek nélkül, akár arról, hogy gyermektelen pár lévén gyerekzsivajtól mentes pihenésre vágytok, ez a romantikus szállás Egerszalók szívében garantáltan jó választás.


Ez a bájos kis panzió kifejezetten felnőttbarát hotel, ami azt jelenti, hogy biztosan nem kell attól tartani, hogy hangoskodó lurkók fogják megzavarni a meghitt kikapcsolódást. Azonban ez nem minden, amiért érdemes ide foglalni! 


A szállóhoz tartozik egy varázslatos kert, az ember szinte csak arra vár, mikor bukkannak elő tündérek a bokrok közül. A kertben egy csodálatos kis zubogó is található, amit meg lehet csodálni egy romantikus séta keretein belül. De a kikapcsolódás teljességéért lehetőség van sóterápiás barlang kipróbálására, kiizzadni a mérgeket a szaunában, vagy épp a jakuzzi buborékjai között lazítani. Ez a hely a legvarázslatosabb romantikus szállás Egerszalók vonzáskörzetében.

 

Szobafoglalás

Foglalj szobát a legjobb ajánlatért közvetlenül weboldalunkon, az alábbi form kitöltésével! Szeretettel várunk!

 

Estére egy romantikus szállás, Egerszalók és környéke pedig számos szórakozási lehetőséget nyújt

Ha nem csupán a szobába zárkózva pihennétek, legfeljebb a kertig elkirándulva, akkor is érdemes itt megszállni, mert ez a romantikus szállás Egerszalók térségében található, ez a környék pedig számos programlehetőséget kínál az idelátogatóknak.


Ha az aktív pihenés kedvelői vagytok, számos túraútvonal várja, hogy bejárjátok, felfedezve a táj csodáit. Amennyiben nem vagytok a túrák szerelmesei, de szívesen kirándultok, érdemes ellátogatni az olyan helyi látványosságokhoz, mint a kaptárkövek, melyek riolittufából vannak, és eredeti rendeltetésük máig rejtély, vagy a barlanglakásokhoz, amelyeket még a huszadik században is használtak lakóépületként. Ez utóbbiaknál gyakran rendeznek mulatságokat, így könnyen lehet, hogy a kíváncsiskodók belefutnak egy kisebb fesztiválba, ahol például hagyományos módon készült finomságokat kóstolhatnak.


És természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ez bizony egy borvidék, ami azt jelenti, hogy számos helyen nyílik lehetőség borkóstolásra, de az egri „Város a város alatt” is számos érdekességet tár fel a borászat irányába érdeklődők előtt. Ezért is szerencsés, hogy ez a romantikus szállás Egerszalók egyik kedves utcájában található, hiszen a finomabbnál finomabb borok végigkóstolását és fogyasztását követően hamar vissza lehet érni a kényelmes szálláshelyre.

 

Romantikus szállás Egerszalók csodavizeinek szomszédságában

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez a romantikus szállás Egerszalók méltán híres termálfürdőitől csupán egy kőhajításnyira van. Szinte látni az ablakból a híres egerszalóki sódombot, melyhez hasonlót a világon csak Törökországban, illetve az amerikai Yellowstone Nemzeti Parkban lehet találni. A gyógyvizek pedig rendkívül magas ásványianyag koncentrátumuknak köszönhetően valóban csodát tesznek az emberi testtel, számos egészségügyi problémát, illetve azokhoz kapcsolódó panaszokat enyhítenek.


Az egésznapos ázás a melegvízben szinte olyannyira ki tudja meríteni az embert, mint egy kiadós kirándulás. Nincs is jobb ebben a kellemesen pilledt állapotban, mint visszatérni a bűbájos szálláshelyre, hogy ott aztán vagy a hangulatos szobák egyikében, vagy a gyönyörű kertben, akár egy pohár finom bor társaságában lehessen csodálni a lenyugvó napot, vagy éppen a csillagokat. Ezért érdemes a Tündérliget Panziót választani, hiszen ez a romantikus szállás Egerszalók szívében biztosítja a teljes feltöltődést.
 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Sóbarlang a Tündérliget Panzióban

Sóbarlang a Tündérliget Panzióban: egyedi lehetőség az egészséges kikapcsolódásra

A sós levegő egészségre gyakorolt pozitív hatása már évszázadok óta ismert. Ugyan modern világunkban már nem kell több száz kilométert...

házassági évforduló ajándék

A tökéletes házassági évforduló ajándék

A házassági évforduló a legtöbb házaspár életében különleges dátum, amit szeretnek megünnepelni, ha van rá lehetőség, édes kettesben....

szállás Egerszalók

Miért a Tündérliget Panzió a legjobb szállás Egerszalók községében?

A tavaszi megújulás jegyében érdemes egy hétvégére kimozdulni otthonról, akár kettesben a pároddal, és pár napot eltölteni...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS