Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Miért a Tündérliget Panzió a legjobb szállás Egerszalók községében?

A tavaszi megújulás jegyében érdemes egy hétvégére kimozdulni otthonról, akár kettesben a pároddal, és pár napot eltölteni feltöltődéssel, kikapcsolódással, szórakozással – ehhez pedig ideális választás a Tündérliget Panzió! És hogy miért ez a legjobb szállás Egerszalók községében? Az alábbi cikkben számos érv olvasható, melyek mind ezt az állítást erősítik.

Felnőttbarát szállás Egerszalók szívében

Az egyik ok, amiért a Tündérliget Panzió tökéletes választás, ha néhány napra kiszabadulnátok a megszokott kerékvágásból, és szeretnétek kipihenni magatokat édes kettesben, az az, hogy ez a szállás Egerszalók főterén egy úgynevezett felnőttbarát hotel. Ez azt jelenti, hogy vendégeink kivétel nélkül gyermekeik nélkül érkeznek. Felnőttbarát jellegünkből fakadóan biztosítani tudjuk a csendet, békét, nyugalmat. Biztosan nem kell amiatt aggódnotok, hogy a kikapcsolódást kéretlen gyerekzajok törik meg.


Eme szállás Egerszalók szívében tökéletes választás egy kis romantikához, frissen felújított szobáink bájos vidéki hangulata segít közelebb kerülni egymáshoz, újra felfedezni a másikat. Természetesen nem kell minden időt a szobában tölteni, de aki nem szeretné, z nem kell, hogy elhagyja a szállást némi kényeztetésért. Ugyanis Panziónk használatba bocsájtja a vendégei számára mind a jacuzzit, mind a szaunát, hogy a pihenés még felemelőbb legyen. Sőt, nálunk még egy sóbarlang is található, amit ugyancsak szabadon lehet használni.

 

Szállás Egerszalók híres termálvizének a szomszédságában

Ha azonban a panziónkban található wellness szolgáltatások nem elegek, nem kell messzire menni további feltöltődésért, ugyanis ez a szállás Egerszalók méltán híres gyógyvizének a szomszédságában található, csupán néhány perc sétára a sódombtól. Az itteni víz enyhén savas jellegű, ennélfogva hosszú órákat is el lehet benne tölteni anélkül, hogy kikezdené a bőr savköpenyét, és több, mint 36 nyomelem is található a vízben, melyekből 12 nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Szállás Egerszalók főterén a borvidék központjában

Egy másik érv a Tündérliget Panzió mellett, hogy ez a szállás Egerszalók egészével együtt az egri borvidék szívében fekszik. Ez nem csak azt jelenti, hogy itt lehetőségetek nyílik a legfinomabb egri borokat megízlelni, de – az évszak függvényében, természetesen – egyes szőlőbirtokok, pincészetek meglátogatására is van mód, ahol a gazdák örömmel mesélnek a borkészítés minden fortélyáról. És természetesen nincs hiány borkóstolókból sem, számos különböző helyen nyílik alkalom végigkóstolni a repertoárt.

 

Mindenfajta kikapcsolódáshoz tökéletes választás ez a szállás Egerszalók bájos községében

Nem az a fajta vagy, aki szeret egy hétvégét az ágyban és a termálvízben ázva relaxálni? Ez a tündéri szállás Egerszalók főterén, Egertől csupán egy karnyújtásnyira fekszik, így számos kulturális programra van lehetőség, mind a Vármúzeum meglátogatása az egri vár alatt, vagy egy remek színdarab megtekintése a Gárdonyi Géza Színház társulatának az előadásában, a nyári időszakban ráadásul szabadtéren, az Érsekkertben.


De azok számára is tökéletes ez a szállás Egerszalók szívében, akik inkább az aktív kikapcsolódást szeretik, és a szabadidejükben kirándulni szeretnek. A környéken rengeteg túraútvonal kacskaringózik, mindenféle terepen és hosszon. Továbbá számos kirándulócélt is találni a körzetben, mint a Kaptárkövek, vagy a Barlanglakások. Sőt, akik igazán kalandvágyóak, azok akár quadon ülve, négykerének is felfedezhetik a vidéket.
 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Sóbarlang a Tündérliget Panzióban

Sóbarlang a Tündérliget Panzióban: egyedi lehetőség az egészséges kikapcsolódásra

A sós levegő egészségre gyakorolt pozitív hatása már évszázadok óta ismert. Ugyan modern világunkban már nem kell több száz kilométert...

házassági évforduló ajándék

A tökéletes házassági évforduló ajándék

A házassági évforduló a legtöbb házaspár életében különleges dátum, amit szeretnek megünnepelni, ha van rá lehetőség, édes kettesben....

Egerszalóki panziók

Milyen előnyökkel jár, ha az egerszalóki panziók egyikében szálltok meg?

Néha nem árt elutazni néhány napra, kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, kettesben a pároddal. Ilyenkor – különösen, ha egyébként...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS