Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Miért a Tündérliget Panzió a legjobb szállás Egerszalók községében?

A tavaszi megújulás jegyében érdemes egy hétvégére kimozdulni otthonról, akár kettesben a pároddal, és pár napot eltölteni feltöltődéssel, kikapcsolódással, szórakozással – ehhez pedig ideális választás a Tündérliget Panzió! És hogy miért ez a legjobb szállás Egerszalók községében? Az alábbi cikkben számos érv olvasható, melyek mind ezt az állítást erősítik.

Felnőttbarát szállás Egerszalók szívében

Az egyik ok, amiért a Tündérliget Panzió tökéletes választás, ha néhány napra kiszabadulnátok a megszokott kerékvágásból, és szeretnétek kipihenni magatokat édes kettesben, az az, hogy ez a szállás Egerszalók főterén egy úgynevezett felnőttbarát hotel. Ez azt jelenti, hogy vendégeink kivétel nélkül gyermekeik nélkül érkeznek. Felnőttbarát jellegünkből fakadóan biztosítani tudjuk a csendet, békét, nyugalmat. Biztosan nem kell amiatt aggódnotok, hogy a kikapcsolódást kéretlen gyerekzajok törik meg.


Eme szállás Egerszalók szívében tökéletes választás egy kis romantikához, frissen felújított szobáink bájos vidéki hangulata segít közelebb kerülni egymáshoz, újra felfedezni a másikat. Természetesen nem kell minden időt a szobában tölteni, de aki nem szeretné, z nem kell, hogy elhagyja a szállást némi kényeztetésért. Ugyanis Panziónk használatba bocsájtja a vendégei számára mind a jacuzzit, mind a szaunát, hogy a pihenés még felemelőbb legyen. Sőt, nálunk még egy sóbarlang is található, amit ugyancsak szabadon lehet használni.

 

Szállás Egerszalók híres termálvizének a szomszédságában

Ha azonban a panziónkban található wellness szolgáltatások nem elegek, nem kell messzire menni további feltöltődésért, ugyanis ez a szállás Egerszalók méltán híres gyógyvizének a szomszédságában található, csupán néhány perc sétára a sódombtól. Az itteni víz enyhén savas jellegű, ennélfogva hosszú órákat is el lehet benne tölteni anélkül, hogy kikezdené a bőr savköpenyét, és több, mint 36 nyomelem is található a vízben, melyekből 12 nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Szállás Egerszalók főterén a borvidék központjában

Egy másik érv a Tündérliget Panzió mellett, hogy ez a szállás Egerszalók egészével együtt az egri borvidék szívében fekszik. Ez nem csak azt jelenti, hogy itt lehetőségetek nyílik a legfinomabb egri borokat megízlelni, de – az évszak függvényében, természetesen – egyes szőlőbirtokok, pincészetek meglátogatására is van mód, ahol a gazdák örömmel mesélnek a borkészítés minden fortélyáról. És természetesen nincs hiány borkóstolókból sem, számos különböző helyen nyílik alkalom végigkóstolni a repertoárt.

 

Mindenfajta kikapcsolódáshoz tökéletes választás ez a szállás Egerszalók bájos községében

Nem az a fajta vagy, aki szeret egy hétvégét az ágyban és a termálvízben ázva relaxálni? Ez a tündéri szállás Egerszalók főterén, Egertől csupán egy karnyújtásnyira fekszik, így számos kulturális programra van lehetőség, mind a Vármúzeum meglátogatása az egri vár alatt, vagy egy remek színdarab megtekintése a Gárdonyi Géza Színház társulatának az előadásában, a nyári időszakban ráadásul szabadtéren, az Érsekkertben.


De azok számára is tökéletes ez a szállás Egerszalók szívében, akik inkább az aktív kikapcsolódást szeretik, és a szabadidejükben kirándulni szeretnek. A környéken rengeteg túraútvonal kacskaringózik, mindenféle terepen és hosszon. Továbbá számos kirándulócélt is találni a körzetben, mint a Kaptárkövek, vagy a Barlanglakások. Sőt, akik igazán kalandvágyóak, azok akár quadon ülve, négykerének is felfedezhetik a vidéket.
 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok