Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Miért a Tündérliget Panzió a legjobb szálláshely Egerszalók környékén?

Néha ahhoz, hogy a mindennapok mókuskerekének monotonitását meg lehessen törni, magunk mögött kell hagyni mindent, és néhány napra eltűnni, pihenni, feltöltődni. Érdemes ilyenkor a természetben is eltölteni némi időt, a környezetváltozás, a vadvilág közelsége nyugtatóan hat az elmére. A Tündérliget Panzió egy barátságos szálláshely Egerszalók főterén, felnőttbarát jelleggel – olvasd el az alábbi cikket és Te is megérted, hogy miért érdemes minket választanod!

A Tündérliget Panzió – szálláshely Egerszalók központjában

A Tündérliget Panzió egy barátságos, felnőttbarát szálláshely Egerszalók főterén. A felnőttbarát kifejezés azt jelenti, hogy vendégeink mind gyermektelenül érkeznek hozzánk. Ebből fakadóan garantált a csend, a nyugalom, nem kell kéretlen zajoktól tartani. Romantikus szobáink mindegyike felújított, ideális színteret biztosítva a pihenésnek, feltöltődésnek.


Nemcsak, hogy ez a szálláshely Egerszalók központjában van, de van saját jakuzzink, ahol a buborékok armadája segít a feszültség oldásában, egy szaunánk, ami köztudottan a méregtelenítés egyik leghatékonyabb, és kétségkívül a legkellemesebb módja, valamint egy saját sóbarlangunk is. A sóterápia lényege, hogy a sókristályok negatív ionjai megkötik a káros, pozitív ionokat, mint például a por, amik rontják az egészségünket. Remek kezelés légúti megbetegedések során, de egészségesen is érdemes rendszeresen eltölteni itt egy órát, megelőzés céljából. Természetesen ezeket vendégeink mind szabadon használhatják.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum -tól
Dátum -ig
Megjegyzés

 

Szálláshely Egerszalók híres termálvizének szomszédságában

Azonban, ha a fentebb említett kényeztető luxuskezelések nem minősülnek elegendőnek, akkor sem kell kétségbe esni, ugyanis ez a szálláshely Egerszalók termálvizétől csupán néhány perc sétára fekszik. Az egerszalóki sódomb nemzetközileg ismert, ugyanis ilyen természeti kincsből összesen három van a világon, Európában pedig csupán ez az egy. A dombot a kihűlő termálvízből kicsapódó ásványok hozták létre. Maga a termálvíz olyan összetételű, hogy akár több órán keresztül is nyugodtan lehet a vízben tartózkodni, nem fogja feloldani a bőr savköpenyét. Az ásványi anyagok mellett nyomelemek is találhatóak benne, melyekből 12 elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez. Ráadásul itt még éjszakai fürdőzésre is van lehetőség!

 

Szálláshely Egerszalók borászataival körülvéve

A térség nem csupán a jótékony termálvizéről híres, hanem az elképesztően finom borairól is. A Tündérliget Panzió pedig az egri borvidék szívében található. Ennélfogva számos szőlőbirtokot és pincészetet van lehetőség meglátogatni, az idegenvezetők, akik gyakran maguk a gazdák örömmel mesélnek az istenek italának készítéséről. Természetesen borkóstolóra is van lehetőség, sőt, ez a szálláshely Egerszalók főterén 20 fős rendezvény esetén akár helybe is meg tudunk szervezni ilyen kóstolót.

 

Szálláshely Egerszalók – kulturális programok a térségben

Azok számára is ideális úti cél a Tündérliget Panzió, akik a szabadidejükben színházba, múzeumba szeret járni. Ez a szállás Egerszalók központjában számos ilyen programhoz közel van: Először is itt van egy karnyújtásnyira Eger, ahol a Gárdonyi Géza Színház előadásit nyáron szabadtéren is meg lehet tekinteni. A Vármúzeum, vagy a Tájházak is érdekesek lehetnek, ahogyan a Babakiállítás is.

 

Szálláshely Egerszalók dombjai közt

Mivel ez a szálláshely Egerszalók festői tájában bújik meg, nem meglepő, hogy számos kiránduló opció is akad. Vannak túraútvonalak, melyek keresztbe-kasul átszelik a tájat. Vannak könnyebb kirándulócélok is, el lehet menni például a Kaptárkövekhez, vagy a Barlanglakásokhoz. Ez utóbbi még a 20. században is üzemelt, napjainkban pedig gyakran ad otthon fesztiváloknak, kézműves programoknak és hasonló vigaszságoknak. 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok