Születésnapi ajándék ötlet? Ajándékozz élményt szeretteid számára!

 

A legtöbbször születésnapi ajándékként kézzelfogható dolgokat, tárgyakat szoktunk adni. De mi lenne, ha valami, ennél különlegesebbel lepnéd meg az ünnepeltet? Például egy utazással, néhány nap pihenéssel és feltöltődéssel. Egy hétvégével, mely a kikapcsolódásról szól – és ehhez tökéletes helyszínt biztosít a Tündérliget Panzió, Egerszalók községének bájos kis főterén.

Egy igazán varázslatos hely

 

Amennyiben igazán különleges születésnapi ajándékot szeretnél adni, lepd meg az ünnepeltet egy utazással, pihenéssel! A pörgő, fárasztó hétköznapokból nagyon jó érzés néha kicsit kiszakadni, hátrahagyni a gondokat, adott esetben a nagyváros zaját, és – akár csak egy hétvége erejéig – semmit sem csinálni, relaxálni, feltöltődni.

Ehhez pedig ideális helyszín szállodánk, a Tündérliget Panzió, mely Egerszalók községének főterén található. A panziónk minden szobája most lett felújítva, romantikus hangulatuk pedig minden ideérkezőt magával ragad. Tartozik hozzánk egy bájos kis park is, vízeséssel, ahová jó idő eseté ki lehet telepedni piknikezni, vagy élvezni a természet közelségét. Ez egy úgynevezett felnőttbarát hotel, ami azt jelenti, hogy ide a vendégek gyerekek nélkül érkeznek, ezáltal pedig garantált a zavartalan, csendes pihenés lehetősége.

Ugyan a közelben számos pihentető, vagy épp szórakoztató programra van lehetőség, egyes wellness szolgáltatások kiélvezésére nálunk is van mód. Ugyanis a Tündérliget Panzió a vendégei számára helyben is biztosít szaunát, mely az egyik leghatékonyabb méregtelenítő módszer, sószobát, mely elsősorban a légúti megbetegedések, illetve a megfelelő elektron-egyensúly helyreállításában segít, sőt, még egy jakuzzit is, ahol a buborékok masszírozzák a fáradt végtagokat – mindezt anélkül, hogy el kellene hagyni a szállás területét!

Születésnapi ajándék ötlet: vásárolj vouchert, adj élményt! 

 

Ha Te is úgy gondolod, hogy egy születésnapra jobb ajándék a felejthetetlen élmény mint valami kacat, az alábbi ajánlatkérő formon tudod felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal – akik készségesen segítenek egy ajándékutalvány kiállításában szeretteid számára.

Pihenés a termálvízben

 

Panziónk csupán néhány perc sétára fekszik a híres egerszalóki sódombtól, mely egy egészen különleges természeti ritkaság, csupán három létezik belőle az egész világon. A domb a mélyből feltörő termálvíz által jött létre, mely a lejtőn lecsorogva lassan kihűlt, ennek következtében pedig a benne található ásványi anyagok kicsapódtak, létrehozva ezt a különlegességet.

És ha már elsétáltok megnézni a sódombot, mindenképpen érdemes eltölteni egy-két órát a termálvízben ázva is. Ez egy olyan típusú gyógyvíz, mely összetételéből és savasságából adódóan lehetővé teszi, hogy több órán keresztül is benne lehessen maradni, nem kezdi ki a bőr természetes savköpenyét. Ráadásul a benne található nyomelemek és ásványi anyagok számos betegség, illetve panasz enyhítésére alkalmasak. Egerszalókon mindemellett lehetőség van az éjszakai fürdőzésre, mivel a fürdő ilyenkor is nyitva van – egészen különleges élmény nyakig a melegvízben pihenni, miközben a fejünk fölött a milliónyi csillag ragyog.

Programlehetőségek a környéken

 

Azok számára is nagyszerű ajándékötlet egy utazás ide, akik számára az ideális kikapcsolódást nem az egésznapos pihenés, vagy a termálvízben való lebegés jelenti. A környék bővelkedik a programokban, melyek között találnak kedvükre valót azok, akik az aktív pihenést kedvelik – számos kiránduló célpont van errefelé, és túraútvonalak is behálózzák a térséget. Csupán egy karnyújtásnyira található Eger városa, ahol kulturális programokon lehet részt venni, múzeumlátogatáson, vagy színházi előadáson, de az egri Vár is igen népszerű úti cél.

És természetesen, mivel borvidékről van szó, meg lehet látogatni az egyes szőlőbirtokokat, pincészeteket, érdekességeket lehet megtudni a szőlőtermesztés a borkészítés fortélyairól, és számos lehetőség van a borkóstolásra is – a kedvencedből pedig akár haza is vihetsz egy-két üveggel!