Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep
twitter facebook pinterest comment

Íme a tökéletes születésnapi helyszín szállással!

A születésnapja a legtöbb embert örömmel tölti el, még akkor is, ha ez az idő múlását jelzi. Van, aki minden évben tart partit ennek megünneplésére, mások csak a jelentőségteljes, vagy kerek számok alkalmával. Ha egy igazán felejthetetlen bulit szeretnél szervezni, a tökéletes születésnapi helyszín szállással mi vagyunk, a Tündérliget Panzió Egerszalók községében – megmutatom, miért!

Miért ideális választás ez a születésnapi helyszín szállással?

Számos érv szól amellett, hogy miért is a Tündérliget Panzió az egyik legjobb születésnapi helyszín szállással. Az egyik ilyen, hogy roppant hívogató, igazi vidéki hangulatot árasztó panzióról van szó. Ráadásul nem csak vidéki hangulattal, hanem frissen felújított szobákkal is várja az ideérkezőket. Ezek a szobák a panzió nevéhez hűen bűbájosan vannak berendezve, igazán nagyszerű élmény eltölteni bennük egy éjszakát.


A Tündérliget Panzió egy felnőttbarát szállás, ami azt jelenti, hogy ide gyerekek nélkül érkeznek a vendégek. Ennélfogva tökéletes születésnapi helyszín szállással, nálunk a mulatozó felnőttek elengedhetik magukat, szórakozhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a gyermekeik miatt, amikor pedig elfáradtak a bulizásban, egyszerűen csak felmehet ki-ki a saját szobájába aludni.


Alapvetően panziónk kis létszám befogadására alkalmas, méghozzá húsz főnek tudunk ágyat biztosítani. Egy baráti társaság számára ez a születésnapi helyszín szállással akár teljesen kibérelhető, ami által az esemény sokkal inkább válik egy privát bulivá, ahol a vendégeknek saját szobája is van.


A Tündérliget Panzió, ez a születésnapi helyszín szállással rendelkezik még egy csodálatos kerttel is, amiben még egy kis zuhogó is csobog. Jó idő esetén akár itt is lehet tartani az eseményt, például egy kertiparti formájában. De igazán festői környezet ez a park a hideg évszakban is, amikor hótakaró burkolja be a téli álmot alvó világot, tökéletes hátteret biztosítva egy téli születésnapi partihoz.

 

Szobafoglalás

Foglalj szobát a legjobb ajánlatért közvetlenül weboldalunkon, az alábbi form kitöltésével! Szeretettel várunk!

 

Mit nyújt még pluszba ez a születésnapi helyszín szállással?

Ez a születésnapi helyszín szállással az egri borvidék szívében található. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nálunk kerül megrendezésre a születésnap, alkalom adódik az ünneplőknek megízlelniük a térség legfinomabb borait. Húsz fős rendezvény esetén hozzánk is megszervezhetünk egy borkóstolót, ami remek programlehetőség az esemény során. Természetesen borászatokat, szőlőket is meg lehet látogatni, ha ilyen típusú programra van igény, akkor érdemes egy egész hétvégét nálunk tölteni, hogy mindenre legyen elég idő.


Ugyanakkor egyáltalán nem szükséges elhagyni a panziót nem mindennapi, a kikapcsolódást elősegítő programok kiélvezéséhez, ugyanis ez a születésnapi helyszín szállással a vendégei számára fenntart egy jakuzzit, szaunát, sőt, még sószobát is. Akár a szülinapi buli részeként, akár másnap annak kipihenéseképpen, nagyszerű eltölteni egy délutánt a pezsgőfürdőben, a csiklandozó buborékok között, vagy épp méregteleníteni és relaxálni a szauna melegében. A sóterápiás szoba különösen kedvezően hat a nagyvárosból érkezők számára, segít a légúti panaszok enyhítésében és helyreállítja a szervezetben az ionok és elektronok egyensúlyát.

 

Születésnapi helyszín szállással a híres gyógyvíz szomszédságában

Amennyiben a társaság mégis úgy dönt, hogy kimozdulna, a közvetlen szomszédságunkban található a híres termálvíz, ami tele van ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, amelyek mind elősegítik a szervezet megfelelő működését és az egészség megőrzését. Nagyszerű program eltölteni itt pár órát, akár a születésnapi partit követő napon, az előző éjszaka fáradalmait kipihenve. Mivel éjszakai fürdőzésre is van lehetőség, akár a buli keretein belül is átvonulhat a társaság, hogy a csillagos ég alatt is megünnepeljék a nagy eseményt.

 

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

vidéki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió az ideális vidéki szállás

Néha jó érzés magunk mögött hagyni a városi forgatagot, a tülkölő autók sokaságát és a mindennapok gondjait. Ilyenkor érdemes egy...

egerszalóki sódomb és termálvíz

Egy Európa-szerte egyedülálló természeti csoda: az egerszalóki sódomb és termálvíz

Bolygónk egyik legnagyobb csodája, hogy szó szerint ezer arca van, számtalan gyönyörű természeti képződménnyel nyűgöz le minket a világ...

Egerszalóki fürdő

Töltődjetek fel az egerszalóki fürdőben!

Időről-időre minden embernek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, amikor néhány napra maga mögött hagyhatja a szürke...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS