Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

Bájos vidéki panzió Egerszalók községében

A mindennapok fáradalmainak, a város zajának kipihenésére ideális választás lehet egy vidéki panzió, mint a Tündérliget Panzió Egerszalók főterén. A térség számos programlehetőséget kínál mind az aktív pihenést kedvelőknek, és azoknak is, akik számára a tökéletes kikapcsolódást a relaxációs tevékenységek jelentik.

Mit nyújt ez a vidéki panzió az ideérkezőknek?

A Tündérliget Panzió megtestesít mindent, ami miatt imádnivaló egy vidéki panzió, sőt, ennél még sokkal többet is nyújtunk a vendégeink részére. Most újítottuk fel minden szobánkat, így nem csak roppant romantikusak, de modernizáltak is. Ha számodra a tökéletes kikapcsolódást az jelenti, hogy el se kell hagyni a szállást, bájos szobáink egyikében igazán jól fogod magad érezni!


Mi egy felnőttbarát vidéki panzió vagyunk, ami azt jelenti, hogy vendégeink gyerekek nélkül érkeznek és jelentkeznek be. Minden felnőttnek szüksége van időnként gyerekmentes lazításra. A szülőknek azért, hogy egy kicsit lehetőségük legyen csak egymással foglalkozni, pihenni, anélkül, hogy alkalmazkodni kellene a lurkókhoz. Nincs koránkelés, nem kell este lábujjhegyen járni, és egy pohár bort is nyugodtan ki lehet élvezni. Gyermektelen párok részére pedig igazán csendes, nyugodt pihenést tudunk biztosítani, nem kell attól tartani, hogy a felhőtlen kikapcsolódást beárnyékolja a szomszédból áthallatszó kisbaba éjszakai ébresztője.
Ez a vidéki panzió csodálatos kerttel is rendelkezik, ahova a vendégek kiülhetnek piknikezni, megcsodálni a ligetben található vízesést, vagy csak élvezni a Nap simogató sugarait az arcukon. Ezért is találó név a Tündérliget, hiszen a parkban sétálva Neked is olyan érzésed támad, hogy bármikor megpillanthatod a varázslatos lények egyikét.


Ráadásul, még ahhoz sem szükséges feltétlenül kimozdulni a szállásról, hogy terápiás kikapcsolódásoknak is hódolhass. Ugyanis ez a vidéki panzió rendelkezik egy jakuzzival, mely apró levegőbuborékok tömegével masszírozza ki a mindennapok fáradalmait a tagokból. Emellett lehetőséged van lazítani a szaunában is, mely nem csak kényeztet, de az egészségnek is nagyon jót tesz, sőt, még egy sószoba is a rendelkezésedre áll, mely különösen hasznos például légúti megbetegedések kezelésében.

 

Szobafoglalás/árkalkuláció

Foglalj szobát a legjobb ajánlatért közvetlenül weboldalunkon, az alábbi form kitöltésével! Szeretettel várunk!

 

Termálfürdő eme bájos vidéki panzió szomszédságában

Ugyan nem szükséges elhagyni a szállást, ez a vidéki panzió az egész országban híres termálvíz szomszédságában fekszik. Egy rövidke sétával eljuthatsz az egerszalóki sódombhoz, illetve a gyógyfürdőkhöz is. Egerszalókon van lehetőség akár este is ázni a melegvízben, ami igazán páratlan élmény.

 

Vidéki panzió a borvidék szívében

A térség nem csupán a termálvize miatt nevezetes, hiszen ez egy borvidék. Rengeteg lehetőség van borkóstolásra, borászatok meglátogatására, de húsz fős rendezvény esetén hozzánk, a Tündérliget Panzióhoz is hívhatunk borászt, aki bemutatja a finomságokat. Amennyiben erre a programra van igény, azt mi megszervezzük, csupán előre kell szólni.

 

Kirándulóprogramok eme vidéki panzió közelében

A környék bővelkedik a programlehetőségekben, így az aktív pihenés kedvelőinek is ez a vidéki panzió a tökéletes úti cél. Számos kulturális programon lehet részt venni, vannak kiállítások, múzeumok, és egy karnyújtásnyira fekszik Eger is. A kirándulóknak érdemes ellátogatni a kaptárkövekhez, vagy épp a barlanglakásokhoz – ez utóbbinál gyakran tartanak mulatságokat, fesztiválokat is. De komolyabb túraútvonalakból is akad jónéhány, melyek keresztbe-kasul szelik át a vidéket. Az igazán kalandkeresők pedig akár négykeréken, quaddal is nekivághatnak a környék felfedezésének.

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Romantikus lánykérés ötletek

Romantikus lánykérés ötletek

A lánykérés egy kapcsolatban bizony nagy mérföldkő, és gyakran a leendő vőlegény bajban van, hogyan tehetné igazán különlegessé ezt a...

lánykérés helyszín szállással

A tökéletes lánykérés helyszín szállással: a Tündérliget Panzió

Úgy érzed, ideje lenne egy magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, és elérkezett az ideje, hogy fél térdre ereszkedj, de nem tudod, hogyan...

egerszalóki szállás

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió a legjobb egerszalóki szállás

Mindenkinek szüksége van időnként kikapcsolódásra, pihenésre, akár egyedül, akár a párjával kettesben. Természetesen a gyerekkel...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS

Pályázatok Pályázatok