Szobafoglalás
Tündérliget Panzió Egerszalók
kep

5 ok, amiért a Tündérliget Panzió az ideális vidéki szállás

Néha jó érzés magunk mögött hagyni a városi forgatagot, a tülkölő autók sokaságát és a mindennapok gondjait. Ilyenkor érdemes egy nyugodt helyre utazni, hogy néhány nap feltöltődés után megújulva lehessen visszaszállni a mókuskerékbe. A Tündérliget Panzió egy bájos vidéki szállás Egerszalók községében, mely tökéletes úticél egy kis pihenésre – mutatom, hogy miért!

Igazán romantikus vidéki szállás

A Tündérliget Panzió egy bűbájos kis vidéki szállás, mely Egerszalók községének főterén áll, és mindene adott hozzá, hogy az ideérkezők felhőtlen pihenéssel, kikapcsolódással tölthessenek el itt néhány napot vagy hetet. A szobák mindegyike frissen felújított, berendezése egyszerre modern és vidéki, igazán remek környezet a feltöltődéshez.


Ez a vidéki szállás nem csupán szobát kínál az ideérkezőknek; van egy varázslatos kertje, mely minden évszakban szemet gyönyörködtető, lehet benne andalogni, piknikezni, csodálni a vízesést. De a Tündérliget Panzió vendégeinek lehetősége van itt szaunázni, ami a méregtelenítés egyik legjobb módja, jakuzziban lazítani a buborékok között, vagy akár a sószobában is regenerálódhatnak.

 

Ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Felnőttbarát vidéki szállás

A Tündérliget Panzió egy úgynevezett felnőttbarát panzió, ami azt jelenti, hogy ez a vidéki szállás felnőttek fogadására rendezkedett be, a vendégei gyerekek nélkül érkeznek. Ennek köszönhetően garantált a csend és nyugalom, nem kell attól tartani, hogy a pihenést gyerekzsivaj zavarná meg, vagy épp éjszaka egy kisbaba sírása. Ebben a nyugodt környezetben könnyű kikapcsolni, relaxálni, békésen eltölteni néhány napot, hogy aztán megújulva, feltöltődve lehessen visszatérni a megszokott kerékvágásba.

 

Vidéki szállás az egri borvidék szívében

Amellett, hogy a Tündérliget Panzió számos extrát bocsát a vendégei rendelkezésére, valamint kimondottan felnőttek elszállásolására rendezkedett be, további előnye, hogy ez a vidéki szállás az egri borvidék szívében helyezkedik el. A környéken számos borászat és szőlőbirtok található, ezek látogathatóak is, a gazdák örömmel mesélnek a munkájukról, miközben körbevezetik az érdeklődőket. És természetes számos lehetőség van borkóstolásra is, a kedvencekből pedig érdemes haza is vinni egy üveggel. 

 

Vidéki szállás a híres termálvíz szomszédságában

Az isteni borok mellett a térség másik nevezetessége az egerszalóki sódomb és termálvíz. Ez a vidéki szállás pedig alig pár perc sétára felszik a gyógyvíztől, gyalog is bátran át lehet látogatni. A sódomb egy igen ritka természeti csoda, a világon összesen három ilyen található, ezért érdemes legalább egyszer megnézni. A termálvíznek pedig komoly gyógyhatása van, számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek sok panaszra, tünetre jelentenek gyógyírt – nem véletlenül nyerte el a „savas gyógyvizek” kategóriában az egyik legjobb besorolást. És mi tudna jobban feltölteni, kikapcsolni, mint néhány óra lebegés ebben a gyógyhatású hévízben? További extraként még éjszakai fürdőzésre is van lehetőség, ami szintén egy olyan program, amit érdemes beütemezni az üdülésbe.

 

Vidéki szállás az aktív pihenés kedvelőinek

Sokan vannak, akik számára a tökéletes kikapcsolódást nem a szobában való pihenés, vagy a termálvízben való ázás jelenti, hanem inkább kirándulni, felfedezni, kulturális programokon részt venni szeretnek. Számukra is tökéletes választás ez a vidéki szállás, mivel a térséget behálózzák a túraútvonalak, számos kirándulócél is akad, mint a Kaptárkövek, vagy a Barlanglakások, de csak egy karnyújtásnyira fekszik Eger, ahol több múzeum, kiállítás, sőt, színházi darab is megtekinthető.

 

 

Hírek

Hírek és újdonságok, érdekességek Egerszalókról, a Panziónkról, környékünkről… 

Egerszalóki panziók

Milyen előnyökkel jár, ha az egerszalóki panziók egyikében szálltok meg?

Néha nem árt elutazni néhány napra, kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni, kettesben a pároddal. Ilyenkor – különösen, ha egyébként...

sóbarlang előnyei

Wellness részlegünk büszkesége: a sóbarlang előnyei

Wellness részlegünkön Vendégeink a szállás díjába foglaltan használhatják sóbarlangunkat. De mit is tud pontosan egy sóbarlang, milyen...

Hosszú hétvége kettesben

Hosszú hétvége kettesben? Ideje megtervezni az idei pihenéseket!

Itt az ideje elmenni egy kicsit kikapcsolódni? Jó lenne eltölteni pár napot kettesben, pihenéssel, borozgatással távol a városok zajától és...

További hírek
Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 3394, Egerszalók, Széchenyi István út 4.

Telefon: +36-30-KATTINTS
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTS